annonce

Er du på udkig efter en ny bil?

Der findes en lang række fordele ved at lease din næste bil.

Står du og er på udkig efter en ny bil, eller vil du skifte den gamle ud, så står du sikkert med en masse spørgsmål omkring, hvorvidt leasing af bil eller køb af bil er den rigtige løsning for dig. I samarbejde med Scanleasing har vi taget et kig på fordelene ved leasing af bil.

Hvorfor bør du lease din bil?

Ønsker du at sælge din bil efter 3 år, kan det desværre sjældent betale sig at købe bilen. Regner du på priserne mellem at købe og leasing af bil, vil leasing ofte være den mest fordelagtige løsning ved perioder under 5 år.

Hvilken leasingaftale du bør vælge afhænger altså af dine behov. Derfor er det vigtigt, at du, forud for dit besøg, har gjort følgende op med dig selv:

- Hvad dit behov er.

- Hvad bilen skal bruges til.

- Hvor længe du ønsker at lease bilen.

Har du stillet dig selv disse spørgsmål, er du allerede et skridt nærmere at finde den leasingaftale, som passer bedst til dig. Scanleasing tilbyder fire typer leasing af bil. Vi har taget et kig på disse, så du kan blive klogere på mulighederne.

Leasing af bil efter dit behov

Erhvervsleasing: Der er mange økonomiske fordele ved at lease en firmabil. Det skyldes blandt andet, at kapitalbindingen er lavere ved leasing af bil end ved køb.

Privatleasing: Ligesom ved erhvervsleasing er der mange økonomiske fordele ved at lease din næste personbil. Modsat køb af bil har du nemlig langt færre afskrivninger på køretøjet. Derudover behøver du ikke bekymre dig om afsætning af bilen efter endt periode.

Splitleasing: Ønsker du både at bruge din bil til erhverv- og privatkørsel, så bør du kigge nærmere på splitleasing. En af fordelene er nemlig, at du blandt andet, som medarbejder, ikke beskattes det private kørsel. Fordelingen mellem erhverv og privat kan tilpasses, så længe hovedvægten af kørslen er erhverv.

Sæsonleasing: For mange er den største fordel ved leasing af bil friheden til at skifte bil oftere. Med Scanleasings sæsonleasing tilpasses din leasingaftale til den korrekte periode. Kort og godt betales registreringsafgiften kun i den periode bilen leases.

Scanleasing – leasing af luksusbiler

Hos Scanleasing har de specialiseret sig i leasing af biler af høj kvalitet. Her finder du mærker som de populære tyske bilmærker Audi og Porsche samt den italienske klassiker Ferrari. Uanset hvilken bil du leaser, kan du forvente professionel vejledning igennem hele processen – fra første møde til du bevæger dig ud på landevejene i dit nye køretøj.

Scanleasing tilbyder et bredt udvalg af luksus biler i forskellige prisklasser. Ønsker du eksempelvis at lease din næste Audi, finder du alt fra den familievenlige A6 til den luksuriøse Audi SQ7. Du er altid velkommen til at kontakte Scanleasing for at høre mere om muligheder for leasing af Audi.

Uanset dit behov og hvilken løsning du vælger, er det altid en god ide at rådføre dig med eksperter forud for din beslutning, så I sammen sikrer jer, at du tager den rigtige beslutning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.