annonce

Er du træt af stramme muskler og ømme led?

Går du derhjemme og føler dig lidt stram og øm i musklerne?

Kan du nå dine tæer med strakte ben? Heller ikke jeg. Vi kender vist allesammen det med at være stram i kroppen og gerne ville kunne bevæge os mere smidigt. Hvorfor ikke skaffe dig noget nyt tøj du kan føle dig lækker i og så komme i gang med yoga?

Spændingshovedpiner, øm lænd og stramme skuldre, er ikke noget som nogle gider at gå rundt med. Disse skavanker er ofte noget som vi pådrager os når vi sidder hjemme foran computeren. En god måde at strække kroppen ud på er yoga.

Manger du lidt motivation til at komme i gang, kan du kickstarte din nye yoga karriere med noget nyt yogatøj . Mon ikke vi alle kender det med at føle sig frisk og lækker i nyt tøj. Hop i dit nye yogatøj og kom i gang med downward facing dog. Yogaen kan du også sagtens tage med udendørs så du samtidig får frisk luft i lungerne. Måske tag yogaen med til havet eller bare med ud i haven.

Yoga reducerer stress og øger kropsstyrken

Yoga er en form for træningstype som fokuserer på mindfulness og styrke igennem hele kroppen. Start let ud og mærk hvordan din krop gang efter gang bliver stærkere i udholdenhed og balance. Suppler din træning med lækkert yogatøj der tillader din krop at bevæge sig frit og ånde ubesværet. Når man dyrker yoga, fokuseres der særligt på åndedrættets funktion og du vil tydeligt mærke hvordan et korrekt åndedræt understøtter din krops overordnede styrke.

Når du afsætter bare 20 minutter om dagen til yoga eller anden form for træning, udsendes såkaldte “glædes” hormoner i kroppen og gavner ikke kun din krop fysisk. At bevæge kroppen og opbygge den så man føler sig stærk, skaber også tydelige positive virkninger mentalt. Yoga er nemlig sundt for både krop og sind.

Brug yoga til at skabe ro i hovedet hvis du fx har tendens til tankespind eller har svært ved at give slip på følelser som du føler dig utilpas i. Og mærk samtidig hvordan du kan bevæge dig friere i dagligdagen, hvor du er foruden spændinger og stramhed i kroppen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.