Business

De fleste bilejere kan sikkert nikke genkende til følgende. Vi kan godt med tiden glemme, hvor vigtig bilen er i vores dagligdag, men når bilen så pludseligt ikke er til rådighed, så går verden nærmest i stå.

Virksomhed

HJBilerHobro

Adresse

Smedevej 18, 9500 Hobro

Telefon

98524226

E-mail

hj@hjbilerhobro.dk

Webside

https://www.hjbilerhobro.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. maj 2019

Er uheldet ude? Vælg det rette autoværksted

Da man i sin tid anskaffede sig en bil, så var det med tanke på hurtigere transport fra A til B, måske med tanke på familie, økonomi og lignende. Vi bruger oceaner af tid i vores biler. Til og fra arbejde, når vi skal besøge bekendte både nær og fjern, eller når vi helt gement skal ned for at handle. Når bilen bryder ned, så er det vigtigt at få hurtig og kyndig hjælp, og det er, hvad denne artikel vil se nærmere på: hvordan får man fat i den rette hjælp, når uheldet er ude?

Det rette værktøj

Det er nærmest selvsagt, men ikke desto mindre af kritisk nødvendighed, at autoværkstedet, der skal løfte opgaven på din bil, er udstyret med det rette udstyr – og ved hvordan, det skal bruges. Nutidens biler bliver i større grad eftertjekket, opdateret og finjusteret med hjælp fra computerteknologi. Derfor er det også vigtigt at autoværkstedet, som du benytter dig af, har førnævnte værktøj til rådighed, så du får det bedste resultat. Bliver arbejdet ikke udført korrekt, så vil det gå ud over din køreglæde og i værste fald koste dig både tid og penge - oftest begge dele på én gang.

Din garanti

Når det handler om vores kostbare ejendele, så er det altid rart at have styr på garantien. Får du arbejde udført fra et ikke-godkendt værksted, så vil din garanti gå tabt, hvilket kan koste dig på sigt. Derfor er det vigtigt, at du forhører dig ad, inden at automekanikeren hopper ind under din bil. Sørg for at undersøge værkstedets garantiregler, som oftest findes på deres hjemmeside. Mange værksteder er medlem af én kæde, hvor du kan læse mere omkring deres garantipolitik.

Et kvalitetsstempel kunne eksempelvis være medlemskab hos AutoPartner , som er en velset kæde af autoværksteder, hvor der stilles en række krav til både garanti på udført arbejde samt efteruddannelse af automekanikere. Autoværksteder under AutoPartner kan eksempelvis servicere og reparere din bil uden at bryde med garantien på din bil – og så yder de op mod 3 års garanti på det udførte arbejde, hvilket stiller dig som bilejer ganske godt. Følg linket i teksten for at læse mere omkring hvad garantien hos AutoPartner byder på.

Lån af lånebil

Sidst men ikke mindst, så er en klar fordel, når du leder efter et autoværksted, at de tilbyder dig en lånebil imens, at din egen bil er på værksted, så livet ikke skal sættes på pause bare på grund af, at din bil skal serviceres. Det varierer en del, hvilke kriterier der skal opfyldes, før at et værksted udlåner en lånebil. Et af de autoværksteder, der tilbyder denne service, er HJBilerHobro, hvis din bil skal befinde sig på værkstedet i mere end 2 timer.

Vi krydser selvfølgeligt fingre for, at du ikke bliver ramt af en bil, som driller, men skulle uheldet være ude, så sørg for at orientere dig omkring punkterne fra artiklen her. På den måde er du sikret, at oplevelsen bliver så hurtig og smertefri som muligt.

Nyheder udvalgt til dig