annonce

Erfaren stålgrossist konkurrerer på service

På et marked hvor der altid er konkurrence, er stålbranchen et sted, hvor det ikke er nok blot at have et bredt udvalg af varianter og materialer. Som aktør på markedet er det nødvendigt at skille sig ud på andre områder, hvis man vil klare sig godt i stålbranchen. Netop dét, er en erfaren virksomhed klar over og har fundet nøglen til.

Virksomheden Jørgensen & Utoft A/S har siden deres oprindelse i 1982 øget deres kendskab til markedet og opbygget masser af faglighed, der har gjort, at de har fundet netop det, der gør forskellen for kunder i stålbranchen, og som sikrer deres tilfredshed.

Udover at producere og levere materialer og produkter af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris og rådgive ud fra deres mangeårige erfaring, gør virksomheden en dyd i at servicere sine kunder på højt niveau.

Service og personlig betjening er vejen frem

Jørgensen & Utoft A/S vægter nemlig service så højt, at de med fokus på faglighed, fleksibilitet og rådgivning tilbyder kunderne at lagerføre den mængde stål, som de skal bruge til deres projekter. Det frigiver tid og fjerner de bekymringer, der kan være omkring håndtering, lagerkapacitet og leverandører, der ikke overholder aftaler og leveringstider. Samtidig tilbyder virksomheden sine kunder den frihed, at man som kunde kan ændre i lagerbeholdningen undervejs i projektet, hvis behovet ændres.

Nøglen til succes i stålbranchen ligger nemlig i, at man som virksomhed kan stå for det samlede projekts behov for stål, og det er alt fra produktion, klipning og spaltning til opbevaring og levering. Virksomheden sikrer samtidig sine kunder de rigtige, mest fordelagtige og konkurrencedygtige priser og produkter, der er nøje udvalgt fra deres samarbejdspartnere, der primært omfatter de største europæiske stålværker. Samtidig sikres en høj kvalitet af plader og bånd gennem samarbejdet med Ib Andresen Industri, der varetager alle Jørgensen & Utofts servicecenter funktioner.

Jørgensen & Utofts lager indeholder mere end 400 forskellige slags coliformater og over 30 forskellige kvaliteter, som gør at man altid kan finde de løsninger, som kundens projekt skal bruge. Disse løsninger kan leveres ud fra standardprogrammet som virksomheden tilbyder, men kan også skræddersyes efter kundens behov og ønsker, så man som kunde opnår den ultimative service i sit projekts forløb.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.