annonce

Et listeloft giver god akustik helt bæredygtigt

Indretning og design har mange danskers opmærksomhed i disse tider.

Flere og flere innovative tiltag og alternativer kommer hver dag på markedet og charmerer sig ind på danskerne. Her har et listeloft i den senere tid vundet stor tilpas, og det er der mange gode grunde til.

Vi skal passe på vores klode

Indretning er mere end blot nye tæpper og nipsting. Det handler om vores tilpas og adfærd i køb af produkterne, som vi ønsker at fylde vores hjem med. Det er vores helt personlig sted, hvor man kan udfolde sig både personligt og kreativt. Der er dog en basal ting, som vi alle burde have med i vores købsovervejelser. Det er bæredygtighed.

Vores klode lider i øjeblikket stor overlast, og vi bliver nødt til at starte et sted. Her er vores indretning et oplagt sted. Det er her børn, gæster og familien kommer og bliver inspireret. Derfor er det også et perfekt sted at få skabt rammer for en mere bæredygtig verden med designrigtige og bæredygtige valg.

Bæredygtigt listeloft

Træ har i de senere år været meget populært i de danske hjem og i den skandinaviske indretning. Materialet er dog også meget medgørligt og sætter sit helt unikke præg på rummet. Afhængigt af træsorten, så vil der altid være et helt personligt udtryk til indretningen. Listelofter er med til at koge alt dette ned i et enkelt element, som skaber en helt ny dynamik og atmosfære. I et stilrent og præsentabel hjem med lyse farver, så kan der være brug for brydning, og dette opnår man med at implementere et listeloft.

Endnu en afgørende faktor er, at det er muligt at få fingrene i 100% dansk produceret listeloft, hvor der er anvendt bæredygtige materialer. Dette er en topprioritet for udbyderne. Her anvender man FSC mærkede træleverandører. På denne måde er man sikret, at der i naturen ikke bliver fældet flere træer, end der dyrkes. Samtidig vil arbejdsforholdene være sikret og ordentlige.

Der er dog også flere faktorer, hvor man kan gå den bæredygtige vej, og det er i forbindelse med filten. Listelofter bruger en akustisk filt, som kan produceres af genbrugsplast. Det er de små ting, som er med til at gøre den store forskel.

Design og funktionalitet

Danskerne er kræsne, og designet skal derfor være optimalt. Her er træ i sig selv et materiale, som gør den store forskel. Der findes dog forskellige nuancer og farver, som man kan vælge på baggrund af egne ønsker og præferencer. Endvidere så vil funktionalitet være ideel i valget af et listeloft.

Listelofter fungerer på samme måde som akustikpaneler. På denne måde vil de have en lyddæmpende effekt, som er med til at fjerne rungen og megen støj i rummene. Det vil skabe et langt bedre lydmiljø i dit hjem. Listelofter vil absorbere lydbølgerne, når de rammer filten, så lyden forsvinder ind i filten. Det er den perfekte kombination mellem imponerende design og overtalende funktionalitet, der er uundværlige i dit hjem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.