Business

Til trods for at vi i dag blot kan se på vores mobiltelefoner og smartphones for at se, hvad klokken er, har armbåndsure alligevel stadig en stor plads i vores hjerter - og ikke mindst på vores håndled.

Virksomhed

Ballerup Guld, Sølv & Ure

Adresse

Centrumgaden 7, 2750 Ballerup

Telefon

44 97 10 06

E-mail

kundeservice@ballerupguld.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 31. jul 2018

Et ur er ikke længere blot et ur

Med et ur på armen kan vi nemt og hurtigt tjekke, hvad klokken er og komme videre, uden at vi skal stå og rode rundt i lommer og tasker efter telefonen.At vi i en travl hverdag hurtigt kan tjekke, hvad klokken er, kan være en af årsagerne til armbåndsurets stadige popularitet. En anden årsag kan være, at armbåndsuret i dag også er meget mere end blot en praktisk genstand - det er en flot accessory, der kan pryde armen.

Dertil kommer, at der gennem de sidste mange år også er sket en enorm udvikling inden for ure. Som noget af det første der kom frem efter det klassiske armbåndsur, kan nævnes digitaluret, hvor tiden vises med digitale tal, og ikke længere visere, der markerer, hvad klokken er. Herefter kommer seneste skud på stammen; smartwatch - et ur der kan meget mere end blot fortælle os, hvad klokken er. Med enkelte af disse smartwatches kan vi sågar sende beskeder, foretage opkald og søge på internettet.

I en tid hvor der konstant sker udvikling inden for særligt digitalure og smartwatches, har de oprindelige, gammeldags ure med visere, der blot kan fortælle, hvad klokken er, efterhånden vundet større og større indpas igen - særligt vintageure er igen en eftertragtet vare på markedet.

Hvad er vintageure?

Vintageuret er meget mere end blot et ur. Vintagestilen er populær hos flere og i mange forskellige afskygninger. Dette kan blandt andet være en af årsagerne til vintageurets tilbagevenden. Betegnelsen vintageure dækker over flere forskellige typer ure. Det kan være alt fra det gamle lommeur til armbåndsure i stil med nogle af de armbåndsure, der også produceres i dag, og som de fleste dermed, sandsynligvis, ikke forbinder med vintageure.

At disse ure også produceres i dag, kan som sagt være med til at skabe forvirring omkring, hvad et vintagesur egentligt er. Helt kort er noget af det, som bedst beskriver vintage armbåndsure er, at der er tale om et produkt af høj kvalitet, der kan holde i mange år, og som er lavet ud fra originale designs og originale teknologier. Hertil kommer, at mange producenter af vintageure er dem, vi i dag kender som originale urproducenter, der har eksisteret i rigtig mange år, og som vi forbinder med produkter af høj kvalitet.

Ure i vintagestil er utroligt populære, da de, udover at være af høj kvalitet, også kan fungere som en flot accessory på armen, og mange har i dag flere forskellige vintageure, så de har mulighed for at bære et ur, der passer til deres påklædning. Vintageurenes klassiske designs gør det muligt at bære et armbåndsur til stort set alle typer påklædning, og på denne måde få den praktiske fordel ved hurtigt at kunne se, hvad klokken er - og samtidig får man en flot, original accessory i høj kvalitet.

Nyheder udvalgt til dig