annonce

Europæisk storspiller investerer millioner i nyt lager

Som den førende online detailforhandler af bildele i Europa, har AUTODOC en særdeles prominent position på markedet – en position man ikke blot vil bibeholde, men udvikle yderligere, og for nyligt har man gjort netop det.

Virksomheden AUTODOC forsyner dets kunder med alt fra dæk og motorolie til en bred vifte af reservedele og tilbehør til biler, motorcykler og lastbiler – faktisk indbefatter deres sortiment hele 2,5 millioner produkter til 128 forskellige bilmærker.

I et kundefokuseret øjemed yder virksomheden teknisk support på kundens modersmål, og via dets sociale medieaktiviteter deles gode professionelle råd, tricks og vejledninger om vedligeholdelse af køretøjer.

Vækst når der er bedst

Succeshistorier fra erhvervslivet i kontekst af corona-situationen forekommer som en sjælden begivenhed, men det er netop tilfældet for AUTODOC .

Den nu 12-årige virksomhed er det hurtigst voksende firma i branchen. Det foregående år, var man i stand til at øge salg med 48% - en ambitiøs vækststrategi man fortsat følger.

Med succesfuld udvidelse til 25 lande, har det Berlin-baserede firma åbnet sit nyeste logistikcenter i Szczenin i den nordvestlige del af Polen, hvorved man har fordoblet sin logistikplads. Dette fører langt mere med sig end ekstra lagerplads – nemlig arbejdspladser.

Skaber nye jobs

Den nylige logistiske tilføjelse, og den stigende efterspørgsel har nu skabt 800 nye jobs, hvilket resultere i, at man nu er på udkig efter nye medarbejdere - i Szczecin såvel som i Berlin.

Med ti nationer repræsenteret i Szczecin er der i den grad tale om en multinational arbejdsstyrke, hvori dets medarbejdere drager fordel af en god grundløn, bonussystemer, sygeforsikring og pleje samt gratis transport til og fra Szczenin centrum.

Det nye lager opererer halvautomatisk, og muliggør derfor hurtigere og mere effektive ekspederinger af ordrer. Med 1.600 ansatte, og den semi-automatiserede proces, har man indtil nu kunne håndtere 25.000 ordrer dagligt. I fremtiden vil det være muligt at ekspedere 61.000 daglige ordrer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.