annonce

Få det meste ud af din pension med uvildig pensionsrådgivning

Vil du være sikker på, at du får mest muligt ud af din pensionsordning, så kan det i høj grad svare sig at undersøge dine muligheder for at optimere din pension.

I denne artikel kan du læse om APC Forsikringsmæglere, der tilbyder professionel og uvildig pensionsrådgivning, og hvordan de kan optimere din nuværende pensionsløsning.

Når pension bliver let at forstå

APC Forsikringsmæglere bestræber sig på at gøre pension så let at forstå som muligt. Derfor kan man betragte et møde om pension med APC som en uddannelse i pension, som giver dig den rette indsigt i markedet. Uanset om du vælger at blive kunde hos dem eller ej, så sørger deres rådgivere for, at du forstår din egen pensionsordning til fulde.

APC Forsikringsmæglere har nemlig et mål om, at dine beslutninger om din pension bliver truffet på et oplyst grundlag. Man kan sige, at de ønsker at uddanne danskerne, og derfor tager de også gerne den tid, der skal til, så du kan føle dig tryg ved at træffe dine egne beslutninger om netop dine pensionsforhold, og hvordan din pension skal investeres.

Det er tilmed værd at gøre opmærksom på, at deres rådgivning er helt uforpligtende. Faktisk får to ud af tre danskere flere penge til sig selv, når de går på pension efter et møde med APC Forsikringsmæglere. Hver tredje dansker får endda gratis rådgivning, hvis APC anbefaler dem at bevare deres nuværende pensionsopsparing

APC gør pension let at forstå , og som din pensionsmægler sidder de på din side af bordet, så du kan få den pensionsløsning, der passer bedst til dig. Pensionsrådgivning fra APC vil altid være fuldstændig uvildig, og det betyder, at dine interesser er i fokus. Med andre ord kan man sige, at jo bedre APC er til deres arbejde, jo flere penge får du til rådighed, når du skal på pension.

Professionel og uvildig rådgivning hos APC

Du kan således få del i de mange fordele ved at blive kunde hos APC Forsikringsmæglere. Eksempelvis får du adgang til følgende fordele:

●Professionel og 100% uvildig pensionsrådgivning

●Løbende overvågning af din pensionsordning

●Nogle af de laveste omkostninger på markedet

●Mulighed for at vælge ethvert relevant pensionsselskab

Måske tænker du, hvordan APC Forsikringsmæglere kan tilbyde uvildig rådgivning? Det kan de, fordi de ikke er bundet af et specifikt produkt eller pensionsselskab. Deres eneste fokus er at finde frem til netop den pensionsordning, der giver mest mening for dig, så du er klar, når pensionsalderen engang kommer. APC Forsikringsmæglere kan sandsynligvis spare dig for mange penge.

Du kan ikke altid være sikker på, at bankerne og pensionsselskaberne giver dig den pensionsrådgivning, som du har brug for, og som tager højde for præcis din situation.

Oftest har både banker og pensionsselskaber nemlig deres egne interesser at pleje, og derfor giver det ikke mening for dem at rådgive dig om andre løsninger end deres egne. På trods af at du eventuelt kan få en mere fordelagtig pensionsløsning hos en konkurrent, så vil de typisk ikke anbefale dig at flytte din pension, da dette blot er dårlig forretning.

Hvis du leder efter en pensionsrådgiver, der udelukkende er på din side, er det altså APC Forsikringsmæglere, som du skal vælge. En uvildig pensionsrådgiver kan nemlig hjælpe dig med at finde vej igennem pensionsjunglen. Hvis du allerede har den helt optimale pensionsløsning for dig, så vil de ikke anbefale dig, at du ændrer på noget som helst.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.