Business

Smilet er noget af det første, vi lægger mærke til hos hinanden, og derfor må det gerne vise sig fra den bedste side.

Virksomhed

MinTandtekniker

Adresse

Vesterbro 44A, 9000 Aalborg

Telefon

98 770 770

E-mail

info@mintandtekniker-aalborg.dk

Webside

https://mintandtekniker-aalborg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. jun 2019

Få det perfekte smil

Som med så meget andet, så er tænderne og god mundhygiejne noget, som nogen i høj grad bruger rigtig meget tid på, hvorimod andre i lang mindre grad interesserer sig for deres tænders velbefindende. Uanset hvor man befinder sig på dette spektrum, så er det ikke til at komme uden om, at det er vigtigt at pleje ens tænder. Det er nemlig med god grund, at vi allerede fra barnsben af får information og oplæring i tandpleje og god mundhygiejne.

Smilet er nemlig noget af det først, som der lægges mærke til, når vi møder et nyt menneske. Hvis man er i besiddelse af et godt sæt tænder, så har man måske lyst til at gå og smile til hele verdenen hele tiden, men hvis ikke man har tænderne i orden, så det kan faktisk påvirke en person så meget, at vedkommende smiler langt mindre. Det er derfor vigtigt, at man plejer sine tænder, da det også har betydning for ens psykiske velbefindende.

Har du brug for hjælp?

Der kan være flere forskellige grunde til, at man har brug for at besøge en tandlæge. Det kan være, at man har brug for bøjle, at man skal have lavet en hul, have foretaget en tandblegning og meget mere. Hvis uheldet er ude, og man enten mister en hel tand eller dele af en tand, så kan det være en fordel at overveje at få en tandprotese.

Hos MinTandtekniker Aalborg er de eksperter i at lave naturlige tandproteser, der, som navnet indikerer, er særdeles virkelighedstro proteser. Med disse proteser kan det nemlig ikke ses, at du har en protese i munden, og de den vil derfor indgå som helt naturlig del af dit tandsæt. Den naturlige tandproteses naturlige udseende sikres ved, at den matcher dine resterende tænder både i form og farve. Derudover er det også muligt selv at have indflydelse i udformningen af din protese, så du føler, at den matcher lige netop dig.

Bevar det naturlige look

Langt de fleste danskere frygter, at deres tænder ikke længere ser naturlige ud, når de får foretaget behandlinger. Her er det især proteser, som vækker frygten hos folk, da de er interesserede i at bevare deres naturlige look. Der er dog ingen grund til at bekymre sig med en naturlig tandprotese, da den er så virkelighedstro som overhovedet muligt.

Dine venner og familie vil med garanti ikke lægge mærke til, at du har en protese, og derfor er det i særdeleshed værd at overveje at få en naturlig tandprotese, hvis uheldet er ude, og du skal erstatte dele af tanden eller blot en hel tand. Så er der også god grund til ikke længere at gemme smilet væk.

Nyheder udvalgt til dig