annonce

Få din drøm om fyldige vipper opfyldt med et vippeserum

Er du også en af de kvinder, der drømmer om fyldige vipper, som indrammer dit ansigt og fremhæver smilet i dine øjne?

Du behøver ikke at nøjes med at drømme om vipper, der virker længere, for med et vippeserum kan du opnå synlige resultater på kun få uger.

Sådan bruger du vippeserum

Et vippeserum indeholder peptider og antioxidanter, som på en naturlig måde stimulerer dine hårsække, så vipperne vokser. For at få drømmen om lange, fyldige vipper opfyldt, skal du bruge dit vippeserum dagligt ved at smøre den fugtgivende creme på dine vippers rødder enten morgen eller aften.

Glæder du dig til at se effekten, skal du ikke vente mere end 6 uger, før de første synlige resultater viser sig.

Du vil få din drøm om længere vipper opfyldt efter 16 ugers brug, for her har dit vippeserum givet dig den fulde effekt.

Den daglige rens er vigtig for et godt resultat

Husker du at rense din hud hver dag? Du har muligvis ikke meget make up på, fordi du har fået fyldige vipper efter brugen af vippeserum, men derfor må du alligevel rense din hud dagligt, så du undgår tilstoppede porer og bevarer din skønne glød.

Dine vipper komplimenteres bedst af en ren, velplejet hud - og derfor er det en god idé at også huske resten af hudplejerutinen, når du tager vippeserum på.

Vælg en anting aging creme, som styrker din hud naturligt

Er du begyndt at spotte fine linjer i ansigtet? Du forebygger aldringstegn med en god anti aging creme, som går ind og styrker dine huds naturlige spændstighed.

Har du hørt om kollagen og elastin? Det er de naturlige fibre i huden, som din anti aging creme stimulerer, så du får en glat hud.

Fugt er vejen til en smuk glød

Tør og trist hud sender ikke de bedste signaler til din omverden, men i vintermånederne kan det være en udfordring for de fleste at få gennemfugtet huden.

Vil du bevare en smuk glød året rundt? Din hud vil takke dig, hvis du dagligt fugter den med en god anti aging creme. Fugt er nemlig afgørende for, at din hud ikke ældes.

Gå hverdagen i møde uden make up

Er det også en del af din daglige rutine at lægge make up? Kvinder verden over tager dagligt mascara på vipperne for at gøre dem fyldige og voluminøse, men selvom det kun er et par strøg med børsten, tager det tid i en travl hverdag.

Tænker du tit over, hvordan du får fyldige vipper uden make up? Du kan med et vippeserum få markant længere vipper i løbet af kun 6 uger. Og med den rette hudpleje såsom antiaging, får du en smuk hud, der gør dig klar til at gå hverdagen i møde uden make up.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.