annonce

Få en mere bæredygtig varmeløsning i dit hus med en varmepumpe

Synes du, at din varmeregning altid er lige lovlig høj? Så kan det være en god ide at udskifte din nuværende energikilde med en varmepumpe eller en jordvarmepumpe.

En varmepumpe bruger langt mindre energi end andre varmeanlæg, fordi den udnytter den naturlige energi som allerede findes i luften eller i jorden og omsætter denne til varme. Det eneste en varmepumpe bruger for at fungere er nemlig strøm. Faktisk forbruger en varmepumpe mindre energi end den leverer.

Hos Mariendal kan du få hjælp til montering af en varmepumpe eller jordvarme i dit hus , og de kan også rådgive dig i, hvilken type varmepumpe, der passer bedst til dine behov.

Mange fordele ved at skifte fra oliefyr til varmepumpe

Bor du i et område, hvor du ikke har mulighed for fjernvarme? Du bruger måske på nuværende tidspunkt olie, el eller naturgas til at opvarme din bolig? I dette tilfælde, kan der være mange fordele ved at skifte din nuværende opvarmningsløsning ud med en varmepumpe.

Typisk kan en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg give dig en besparelse på op mod 50 % af dit nuværende varmeforbrug.

Selve monteringen af varmepumpen kan være dyr, men så snart, det er gjort, så vil du kunne mærke forskellen på både din elregning og din varmekomfort. Hele året rundt! Besparelsen er faktisk så høj, at investeringen i en varmepumpe er tilbagebetalt på bare få år.

En bæredygtig varmeløsning

Når først varmepumpen er installeret i din bolig, så leverer jorden eller luften - afhængig af type - den største del af energien til varmeudgifterne.

Den udnytter, med andre ord, den CO2-udledningsfri solenergi, som er oplagret i luften omkring dit hjem, og omdanner denne energi til at forsyne dit hjem med varme og køling. Det giver dit hjem et miljømæssigt bæredygtigt indeklima.

Og fordi en varmepumpe er en miljømæssig bæredygtig varmekilde, så får du energitilskud til varmepumpen fra Energistyrelsens energipulje, hvis du skifter din nuværende ikke-bæredygtige varmeløsning ud med den mere miljørigtige varmepumpe.

Få hjælp til montering af varmepumpe af Mariendal

Mariendal - din elinstallatør til private og erhverv , kan hjælpe dig med rådgivning om, hvilken type varmepumpe, der vil passe til dit behov.

En jordvarmepumpe er typisk den dyreste type at installere i din bolig, men det er også den type af varmepumpe, som vil give den største besparelse. Luft-til-vand varmepumpen er billigere at installere, men giver dog ikke så stor en besparelse i sidste ende.

Her kan Mariendal rådgive dig om, hvilken type, der passer bedst til dine behov ud fra overvejelser omkring husets størrelse, planløsning og nuværende isoleringsgrad.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.