annonce

Få en nem flytterapport med Domuspect

Er du udlejer, og står du med en lejer, der ønsker at fraflytte lejemålet?

Så er det nødvendigt med en flytterapport. Det ved du selvfølgelig godt, hvis du har været udlejer i flere år. En flytterapport vil tage udgangspunkt i et flyttesyn, du foretager sammen med lejer.

Og hvorfor ikke få en nem flytterapport med Domuspect? I lejekontrakter vil der være opstillet nogle specifikke krav til lejer, og disse krav skal overholdes ved fraflytning. Er der krav om, at gulvet skal slibes inden fraflytning, skal dette krav selvfølgelig være overholdt. Det vil flyttesynet vise, og derefter noteres det i en flytterapport.

En flytterapport er således både din og lejers sikkerhed, så der ikke opstår uoverensstemmelser efterfølgende.

Det digitale flyttesyn er guld værd

De fleste af os har sikkert stået i en situation, hvor man har et utal af fysiske kontrakter, der skal udfyldes i forbindelse med et lejemål. Efterfølgende formår man så at gøre kontrakterne væk, fordi alting i dag er mere eller mindre digitaliseret. Heldigvis er der også mulighed for det digitale flyttesyn, der giver dig mulighed for at lave flyttesyn nemt og hurtigt - uden for mange papirer.

Du kan både anskaffe det digitale flyttesyn til Android, iPhone og iPad, hvilket gør det nemt for dig at krydse af, mens I foretager synet. Det digitale flyttesyn sparer dig for en masse administrative timer, fordi du har alle informationer i en samlet database - også lejekontrakter og meget mere.

Fotodokumentation er din sikkerhed

Man tror som udgangspunkt altid på det bedste i alle mennesker, og det er som udgangspunkt en rigtig god indstilling. Desværre er det bare sådan, at man før eller siden vil komme ud for, at den tillid bliver misbrugt. Det gælder ikke kun for dig som udlejer, men det kan også være tilfældet for en stakkels lejer, der har en uretfærdig og grisk udlejer. Derfor er fotodokumentation ved et flyttesyn og en flytterapport en vigtig del. På den måde hersker der aldrig tvivl om de eventuelle fejl og mangler, der er ved et flyttesyn.

Bruger du som udlejer det digitale flyttesyn, kan du med det samme tage billeder til rapporten, så begge parter er sikret.

Tid er penge

Den allerstørste fordel ved at benytte det digitale flyttesyn til din flytterapport er selvfølgelig, at du sparer en masse tid. Den tid, du førhen brugte på besværligt papirarbejde, kan du nu kanalisere andre steder hen, hvor tiden er bedre brugt.

Spar penge med en digital flytterapport.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.