annonce

Få fifs til at vælge de rette entreprenørmaskiner

Når at du er på udkig efter maskiner til maskinstationen, skal du så købe dem brugt eller nye? Hvis du vil spare penge, er det selvfølgelig brugte modeller, du skal på jagt efter, hvis du ellers kan finde dem i god stand. Nye maskiner skal du på udkig efter, hvis du vil vide dig nogenlunde sikker på, fejl i mekanikken ikke titter tidligt frem. Og juridisk er du tit bedre stillet i længere tid, når du køber en ny maskine.

Rette entreprenørmaskiner <i>-</i>

Rette entreprenørmaskiner -

Se en maskine fysisk, før du køber den til maskinstationen

Det er op til dig, om du køber nye eller brugte maskiner. Find entreprenørmaskiner til salg online, hvis du ønsker at gøre det nemt for dig selv at tjekke maskinparkers udvalg. Men før du ender med at købe en maskine, er det en god idé at se den fysisk. Både for at få indtryk af den stand, maskinen er i, men også for at kunne se for dig, om maskinen har den rette størrelse til det, du bruger den til.

Sammenlign gravemaskiner på arbejdsvægt og lignende

Har du brug for en ny gravemaskine, så er det godt at have en klar idé om, hvilken arbejdsvægt den skal have. For de kan sagtens variere fra under 10 til over 100 tons fra model til model. Ulempen ved modeller med stor arbejdsvægt er selvfølgelig, at de udover den større pris også er sværere at manøvrere med end modeller med en lavere arbejdsvægt, når du har nogle trange kår at arbejde i.

Læs brochuren, der hører til dine nye maskiner

Maskiner har brochurer, du tit kan rekvirere fra forhandlere gratis. Især hvis vi taler om nye maskiner frem for en brugt model. For ét er at vide, at en entreprenørmaskine kan grave grøfter. Noget andet er at kende til alle de features, som en maskine har. Er der fx gjort noget for at sikre et lavere støj- og vibrationsniveau i førerkabinen end ved andre modeller? Er der teknik til brændstofbesparelser?

Få service efter behov af entreprenørmaskiner i udu

Har du mulighed for at få en serviceaftale i stand, så at hjælpen aldrig er længere end et opkald væk, hvis nu noget går i udu, så gør det. Driftsstop på grund af problemer med din entreprenørmaskine er dyre og kedelige, men hvis du abonnerer på maskinservice, skal du i det mindste sjældent vente længe, før hjælpen kommer. Overvej derfor at få en serviceaftale på dine nye som gamle maskiner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;