annonce

Få frit valg på alle pensionshylder

Vil du gerne sikre dig, at du får mest muligt ud af din pensionsordning? Er du bekymret for, hvor mange penge der er tilbage på din pensionsordning, når du på et tidspunkt trækker dig fra arbejdsmarkedet og går på pension?

Kunne du tænke dig at få tjekket din nuværende pensionsordning efter i sømmene for at få vurderet, om du har den mest optimale ordning?

Pensionsbranchen kan være en jungle for mange at finde rundt i. Mange indbetaler penge til deres pensionsordning hver måned uden egentlig helt at være klar over, hvordan de forventeligt vil være stillet rent økonomisk den dag, de vælger at gå på pension.

Samtidig er pensionsbranchen kendt for at være meget uigennemsigtig for de private pensionstagere, og mange har erfaringer med, at de tidligere ikke har fået den bedste rådgivning, fordi pensionsselskabet eller banken først og fremmest havde deres egne økonomiske interesser for øje.

Få uvildig pensionsrådgivning fra landets største pensionsmægler

For at guide de danske pensionstagere sikkert gennem pensionsjunglen blev virksomheden APC Forsikringsmæglere etableret tilbage i 2007. Virksomheden er i dag landets største pensionsmægler, og det er der rigtig mange gode grunde til.

Tidligere har de danske pensionstagere oplevet, at pensionsmarkedet i Danmark har været meget lukket. Her valgte man et pensionsselskab og en pensionsordning, og så var det sådan, det var. Med uvildig rådgivning fra APC Forsikringsmæglere har de danske pensionstagere en hel ny verden af muligheder.

De tilbyder nemlig frit valg på alle pensionshylder hos alle de danske kommercielle pensionsselskaber. Det skyldes blandt andet, at en pensionsmægler ikke selv tilbyder sine egne pensionsløsninger, men udelukkende tilbyder rådgivning omkring kundens valg af de for kunden mest hensigtsmæssige udbudte pensionsprodukter på markedet.

På den måde får du som privat pensionstager uvildig rådgivning fra en virksomhed, der fokuserer på at finde den bedste pensionsordning for lige netop dig. Det er dine interesser, der er i fokus. Ikke nogen andres. Det er din pensionsopsparing, der skal sikre dig et solidt økonomisk fundament, den dag du går på pension, og det sørger APC Forsikringsmæglere for at værne om.

De rådgiver dig omkring de forskellige pensionsmuligheder, der i sidste ende sikrer dig en større pension, så du har flere penge at leve for, når du går på pension. Der er ikke et endeligt facit for, hvilken pensionsordning og hvilket pensionsselskab der er det rette for dig. Derfor bliver du selv klædt på til at træffe den endelige beslutning omkring dine pensionsforhold, men dine uvildige rådgivere er med dig på sidelinjen til at sikre, at du har fået den rette rådgivning, inden du træffer dit valg.

En 100 % uafhængig mægler

APC Forsikringsmægleres Linkedin profil skriver virksomheden selv, at de er en 100% uafhængig mægler på det private marked for pension i Danmark. APC Forsikringsmæglere giver dig et overblik over risiko, afkast og ikke mindst omkostninger i din nuværende pensionsordning.

Dette overblik sammenholdes med en dybdegående analyse af dine forskellige pensionsmuligheder, og på baggrund af dine nuværende pensionsforhold, og dine forskellige pensionsmuligheder andetsteds, får du en skræddersyet og uvildig rådgivning. Dermed får du forudsætninger til rationelt at vælge, hvor dine pensionsmidler skal investeres henne.

Når du har besluttet dig for, hvordan dine pensionsmidler skal investeres, så varetager virksomheden det efterfølgende arbejde for dig i forbindelse med administrationen og anbringelsen af dine penge. Derudover overvåges din pensionsordning, og det øvrige private pensionsmarked, så du hele tiden kan være sikker på, at du har den mest optimale løsning for dig.

APC Forsikringsmæglere har en utrolig stor købekraft, takket være deres mange trofaste kunder, hvilket giver dem mulighed for at forhandle attraktive rabatter på investeringer hos pensionsselskaberne. APC Forsikringsmæglere fungerer her som en indkøbsforening for pensioner. De priser og rabatter, der forhandles hjem, overstiger ofte det honorar, som de selv opkræver for deres uvildige rådgivning og øvrige ydelser, og dermed kan du forvente, at du, med stor sandsynlighed, kan spare penge ved at lade dem kigge nærmere på dine nuværende pensionsforhold.

Hvis du ønsker dig mere gennemsigtighed i din pensionsordning, så kan det være den rette løsning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.