annonce

Få råd til din drømmebil

Der hersker ingen tvivl om, at der er ren luksus at sætte sig ind i en splinterny bil.

Duften af ny bil er heller ikke at tage fejl af, men ofte forudsætter den intense duft af ny bil, at du har lagt en stor sum penge ved forhandleren. Ønsker du at spare penge, uden at gå på kompromis med bil og køreglæde, kan det faktisk godt betale sig at undersøge markedet for brugte personbiler.

I denne artikel kan du blive klogere på, hvorfor det i langt de fleste tilfælde godt kan betale sig at vælge en brugt bil fremfor en splinterny

Derfor skal du købe en brugt bil

- Mere bil for pengene: Står du og skal købe ny får du mere bil for pengene, hvis du vælger at købe en brugt bil. Værdien for en ny bil falder hurtigt, og allerede efter blot 5 år har nye biler i gennemsnit tabt over halvdelen af deres værdi. Ved at købe en brugt bil, kan du derfor i langt de fleste tilfælde lave en rigtig god handel.

- Billigere at eje: Det kan være utrolig dyrt at afdrage på en ny bil i forbindelse med et billån, men en brugt bil vil ofte være billigere både at forsikre og afdrage på sammenlignet med nye biler.

- Større udstyrspakke: Drømmer du om indbygget GPS, lædersæder eller lignende i din kommende bil, kan du altså gøre dig en rigtig god handel ved at købe brugt. Brugte biler prissættes som regel efter motor, kilometertal og dens alder. Det betyder, at du sjældent skal betale mere for en brugt bil, selvom den har en masse ekstra udstyr.

- Undgå fabrikationsfejl: Køber du en ny bil vil fabrikationsfejl først give sig til kende, når du har taget bilen i brug. En brugt bil er allerede testkørt af en anden over en vis periode, derfor bliver du ofte fri fra fabrikationsfejl og undgå dyre værkstedsregninger .

Vælg en velrenommeret bilforhandler

Inden du køber en brugt bil , bør du overveje, hvorvidt du vil handle hos en privat eller hos en brugtvognsforhandler. Køber du hos en privatperson, skal du være opmærksom på, at du ikke med garanti er dækket af købeloven - dette er du altid ved en bilforhandler. Køber du en brugt bil hos en forhandler, er du dermed sikret, at bilen leveres i høj kvalitet og lever op til de krav, den skal. Hos Langer Biler bilforhandler Hobro finder du et bredt udvalg af brugte biler fra forskellige fabrikanter, som alle leveres i høj kvalitet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.