annonce

Få smukke vipper og bryn med serummer

Drømmer du om lange, stærke og flotte vipper og bryn?

Det føles næsten som et retorisk spørgsmål - for hvem ville ikke ønske, de var udstyret med bambi-øjenvipper fra naturens side? Det er dog langt fra os alle, der kan prale af det - men her findes der heldigvis en løsning.

Med forskellige serummer til vipper og bryn, kan du sagtens få de øjenvipper og -bryn, der kan gøre selv Bambi misundelig.

Skønhedsprodukter med ingredienser, der rent faktisk virker

Markedet for serummer til vipper og bryn er efterhånden meget stort. Der findes et væld af mærker, som alle har skabt et produkt, som er deres løsning på tynde og skrøbelige vipper og bryn. Men hvorfor og hvordan virker de rent faktisk?

Hvordan virker skønhedsprodukter såsom serummer?

Du kan få skønhedsprodukter med indhold af aktive ingredienser, der har dokumenteret effekt. Det er forskelligt fra mærke til mærke, hvad de bruger af aktive ingredienser.

I de fleste serummer til vipper og bryn finder du fugtgivende olier, der nærer og beskytter dine vipper. Og så vil der naturligvis være den eller de aktive ingredienser, som hjælper med vippevæksten.

Hvordan fremmer serum til vipper og bryn din hårvækst?

De fleste serummer til vipper og bryn virker ved at kombinere vitaminer og olier, som beskytter dine vipper og bryn mod skade fra forurening, makeup og mere. Vitaminerne og olier beskytter hårrødderne, så hver enkelt vippe bliver stærkere og mere modstandsdygtig.

Men derudover indeholder mange af de patenterede vippeserummer et aktivt virkemiddel, som går ind og påvirker vippevæksten. Det vil sige, den får dine vipper til at vokse hurtigere ud, end du taber dem. I løbet af en dag taber du nemlig en-fire vipper.

Sådan bruger du serum til vipper og bryn

Hvordan bruger du så lige skønhedsprodukter såsom serummer til vipper og bryn i praksis? Det er faktisk meget enkelt.

Langt de fleste vippeserummer kommer i en tube med en tynd pensel, der minder meget om en flydende eyeliner, så den er nem at påføre.

Sådan bruger du serum til vipper og bryn:

Fjern makeup og rens ansigtet – sørg for at bruge oliefri makeupfjerner, så serummet kan trænge ind

Påfør et tyndt lag serum langs vippekanten, som du ville med eyeliner

Fremgangsmåden er oftest den samme, men husk altid at læse instruktionerne på hver enkelte serum.

Er der tale om en øjenbrynsserum, vil den typisk komme i en tube med brynbørste. Her vil det være ligesom at påføre øjenbrynsgele. Fremgangsmåden er den samme som med vippeserum, og her skal du også sørge for at afrense huden og brynene med oliefrie skønhedsprodukter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.