annonce

Få udført statiske beregninger af Calceku ApS

Har du behov for statisk beregning i forbindelse med nybyggeri, en tilbygning eller en ombygning? Calceku ApS hjælper professionelle og private husejere med statiske beregninger, der indgår i den tekniske dokumentation.

Det er de færreste, der ved, hvad statiske beregninger dækker over - medmindre der er i gang med at få opført nybyggeri, en tilbygning, ombygning eller lignende. Statisk beregning er betegnelsen for beregninger, der skal indgå i den tekniske dokumentation, der anvendes i byggesager.

Hos Calceku ApS kan du få professionel assistance til beregningerne, således du er sikker på, at byggeriet rent faktisk kan holde. Det er vigtigt at have styr på de statiske beregninger, når du skal have dine byggeplaner godkendte, ligesom de indgår som en vigtig del af selve byggeriet, da det er dem, der slår fast, om konstruktionen skal kunne bære.

Hvornår skal man anvende statiske beregninger?

Når du skal bygge nyt, renovere eksisterende eller have opført en tilbygning på en ejendom, er det vigtigt at dokumentere, at byggeriet overholder de gældende krav. Her er det nødvendigt at få udført statisk beregning, således det er muligt at vurdere, hvorvidt byggeriet kan holde eller ej.

Samtidig er den statisk beregning med til at vurdere, hvorvidt der er risici forbundet med opførelsen af byggeriet. Hos Calceku ApS kan du få udført statiske beregninger af en ingeniør med speciale i konstruktioner med den rette uddannelse og erhvervserfaring. Du er derfor altid sikret, at beregningerne er udført efter de korrekte forhold.

Du får behov for statisk beregning af dit byggeri, hvis du eksempelvis skal have opført en altan, en bærende væg, stålkonstruktion, et sommerhus, tilbygning ståltrappe eller ethvert andet projekt, hvor det er vigtigt at kunne dokumentere, at konstruktionen rent faktisk kan bære.

Statisk beregning for private og erhverv

Hos Calceku ApS kan du få udført statiske beregninger, uanset om du er privatkunde eller driver en virksomhed, der står for et byggeprojekt. Har du planer om at bygge nyt som privatperson, får du behov for udarbejdelse af de statiske beregninger, da de skal indgå i den tekniske dokumentation for dit byggeprojekt.

De statiske beregninger udgør altså en væsentlig del af den statiske dokumentation, som du skal sikre, er udarbejdet i forbindelse med dit byggeprojekt. Det er nødvendigt, da de er med til at sikre, at den konstruktion, der skal opføres, lever op til de krav, der gør sig gældende inden for byggeriet.

Entreprenører og arkitekter har ligeledes ofte behov for statiske beregninger, når de skal opføre nyt byggeri. Sådan et behov opstår ofte i forbindelse med stabilitetsberegninger eller andre former for beregninger, der gør sig gældende indenfor ingeniørfaget.

Calceku ApS er underleverandør af statiske beregninger til en lang række erhvervskunder, der tæller alt fra håndværksmestre og arkitekter til entreprenører. Du kan altid få kompetent og professionel rådgivning til beregninger og tegningsmateriale, så du er sikker på, at dit byggeri lever op til de krav, der er på området.

Derfor bør du vælge Calceku ApS

Jonas Kragh Ceku ejer og driver Calceku ApS. Han er uddannet civilingeniør og har speciale i konstruktioner. Han har erfaring fra branchen, ligesom han længe har ernæret sig som håndværker, hvorfor der både er en praktisk og teoretisk baggrund bag Calceku ApS.

Det er den, der er drivkraften bag virksomheden - som håndværker opnår man en stærk forståelse for byggebranchen, ligesom man forstår, hvor vigtig en god dialog og samarbejde mellem de forskellige parter i byggeriet er. Alle kompetencer anvendes, når Calceku ApS udfører statiske beregninger for store og små samarbejdspartnere.

Hvilke værktøjer anvendes til statiske beregninger?

Når du anvender Calceku ApS til at udføre statisk beregning, er du garanteret en samarbejdspartner, der går langt for at levere et tilfredsstillende og professionelt resultat. Selve beregningerne bliver udført med Scia Engineer, som er et 3D-program, der bliver brugt til at beregne materialer, der anvendes til konstruktioner.

Scia er, udover at være et program, der bliver brugt til 3D-beregninger, certificeret i BIM-workflow, hvilket betyder, at tegningerne kan importeres eller overføres direkte til et 3D-program, hvor det er muligt at udføre tegninger.

Hvis du er interesseret i at se, hvilke andre programmer og værktøjer der anvendes til beregningerne, kan du tjekke Calecku ApS’ hjemmeside, hvor der står meget mere om de forskellige værktøjer og fremgangsmåder.

Se priser for statiske beregninger »

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.