annonce

Facaderenovering behøver ikke at tynge samvittigheden

Når du skal lave en facaderenovering af dit hus, er der flere forskellige ting der spiller ind, i forhold til at få et perfekt slutresultat.

Det kan eksempelvis være, at dit hus har en krakeleret overflade, og du skal derfor have undersøgt, hvor dyb krakeleringen er. Det spiller en stor rolle i forhold til hvilken type facadebehandling dit hus skal have - gør dig selv en tjeneste og undersøg, om netpudsning er en løsning for dig.

Netpudsning til din facaderenovering

Netpuds er en blanding af puds og mørtel som bliver udstyret med et fibernet - det er denne blanding, der gør, at netpuds er også er langtidsholdbart. Det isolerer effektivt din facade på huset, hvilket hjælper dit hus med energiforbruget, og dermed også varmeregningen.

Din facade bliver langt stærkere, hvis du behandler den med en netpudsning, og det kan også give dig luft i samvittigheden, i forhold til vedligeholdelse, da det holder omtrent 10-15 år, og så er det tilmed også den pudsning, der giver en yderst flot facade.

Netpuds frem for andre metoder

Det kan være, at dit hus før er blevet facade behandlet med eksempelvis mørtel eller cement, og nu skaller det af i facaden - det er et helt almindeligt problem at have, da mørtel og cement har været de mest benyttede metoder hidtil, inden for pudsning af facader. Men revner og krakeleringer behøver ikke, at være en udfordring for din facade på huset. Netpuds kan benyttes på langt de fleste underlag, og holder i rigtig mange år, da det er med til at forstærke murværket. Det hjælper samtidig med at holde fugt ude, og så kan det farves i nøjagtig den farve, du ønsker.

Det er en løsning der kræver minimal vedligeholdelse, og derfor er det også de fleste husejer der finder denne løsning ekstremt nyttig for deres hus.

Let din samvittighed

Husejere kan have en tynget samvittighed, når det kommer til vedligeholdelse. Det behøver ikke at være tilfældet, hvis du benytter netpudsning til din facade.

Hvis du har en ambition om, at skulle foretage netpudsning i Aalborg , er mulighederne mange

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden