annonce

Find alt til festen i Randers Storcenter

Hvem kan ikke lide fest og farver i godt selskab med dem vi holder af?

Det emmer af hygge og samvær, og giver mulighed for at glemme en til tider travl hverdag for en enkelt aften. Vi har i Danmark stor tradition for at holde fester til mange forskellige anledninger: familiesammenkomst, bryllup, konfirmation eller en rund fødselsdag.

Det kan være et større tilløbsstykke at holde en stor fest – især hvis den holdes hjemme i privaten, hvor der også skal sørges for alt det praktiske: velkomstdrink, drikkevarer og mad til gæsterne, borddækning og -pynt. Skjorten eller kjolen skal også gerne være ny, så det ikke er den samme, der dukker op på billederne, når de efterfølgende kigges igennem for at genleve minder fra tidligere fester.

Når der skal holdes fest, ønsker vi alle at vores gæster hygger sig og er i godt humør med nogle af de bekendte, hvor der er gået lidt for længe siden, vi sidst har set. Men i en travl hverdag kan det hurtigt blive uoverskueligt at skulle spæne rundt i midtbyens mange butikker i små gader, ofte med lidt for mange mennesker der står tæt, og hvor afstanden fra den ene ende af gågaderne til den anden kan være stor. Her kan benene hurtigt kan ramme flere kilometer på en indkøbstur – ofte oven i en lang arbejdsdag.

Indkøb og shopping samlet under samme tag

Heldigvis har Randers Storcenter samlet alt dét, I skal bruge til fest ét sted. Her er der mulighed for at finde alt det, I skal bruge til festen under ét og samme tag. I ro og mag, kan I finde alt det, I står og mangler for at skabe de perfekte rammer til en festlig aften sammen med dem I holder allermest af. Her er bl.a. dagligvarebutik, tøjbutikker og isenkræmmere for blot at nævne nogle få.

Oveni købet er det hele indendørs i ét stort center, så man ikke skal bekymre sig om det til tider ustadige danske vejr sender en hilsen med en regnbyge, lige i det man kommer gående med den flotte nyindpakkede gave til værten. Trænger man til en pause er der rig mulighed for at finde et sted at sidde og få sig en kop kaffe, så batterierne kan lades op til resten af indkøbsturen.

Er man inviteret til fest, har Randers Storcenter også dét, I skal bruge for at være en god gæst. Bryllups-, konfirmations- eller fødselsdagsgaven skal findes, hvilket ofte kan være en større opgave end man lige går og regner med. I Randers Storcenters 58 butikker er der rig mulighed for at finde inspiration, i ro og mag, så den rette gave kan blive fundet og købt: Herre- og dametøj, kropspleje, smykker og meget mere – her er der mulighed for at finde den helt rigtige gave.

Så er spørgsmålet bare: Har du husket det hele?

Hvis ikke, er du selvfølgelig altid velkommen til at komme igen i Randers Storcenter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.