annonce

Find den bedste varmepumpe-pris på nettet

Ønsker du at udskifte olie- eller gasfyret med en mere grøn energiløsning? En varmepumpe er en rigtig god løsning til dig, som gerne vil spare både penge og på miljøet.

Varmepumper er en væsentlig billigere energiløsning end eksempelvis oliefyr, og er samtidigt mere skånsomme for miljøet. Varmepumpen i sig selv er dog en lidt større investering, og det kan derfor være en stor fordel, at kunne spare lidt penge. Du har mulighed for at sammenligne priser og finde den bedste varmepumpe-pris på nettet. På den måde sikrer du dig, at du finder en god og kvalitetssikret varmepumpe til en konkurrencedygtig pris.

Skift til en mere miljørigtig energiløsning

En varmepumpe udnytter naturens vedvarende ressourcer og omdanner luft, vand og jordvarme til varme i dit hus. Pumpen overfører eksempelvis udeluften til radiatorerne i dit hus, til gulvvarmen eller blæser den direkte ud som varm luft. Du går på den måde udenom endelige ressourcer som olie og naturgas, som er med at forurene kloden.

En varmepumpe udleder væsentligt mindre CO2 end olie, naturgas og elvarme, og er derfor en god løsning til den mere bevidste forbruger. Varmepumpen udleder lidt mere CO2 årligt sammenlignet med fjernvarme, men hvis du bor i et område uden fjernvarme, kan en varmepumpe være en rigtig god løsning og et godt alternativ til fjernvarme.

Spot den gode pris på nettet

Ved at læse mere om varmepumper, og holde øje med gode priser og tilbud på varmepumper på haandvaerkeroversigt.dk, kan du spotte den helt rigtige varmepumpe til en rigtig god pris. Det er en god idé at sætte sig ind i de forskellige pumpe-løsninger, og overveje, hvad for en pumpe, som passer bedst til dig og dit hjem. De tre mest almindelige varmepumper er en luft til vand-varmepumpe, en jordvarme-varmepumpe og en luft til luft-varmepumpe. De har hver især deres fordele, og det er individuelt hvad for en pumpe, som er den bedste for den enkelte. Ved at læse mere om pumpetyperne og holde løbende øje med de gode priser, kan du sikre dig, at du finder en pumpe, hvor både pris og kvalitet er god.

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på varmepumper varierer alt efter hvilken type og hvilket mærke, du vælger. Prisen varierer også alt efter om du ønsker en luft til vand-varmepumpe, en jordvarme-varmepumpe og en luft-til-luft-varmepumpe. Det er forskelligt om montering er med i prisen, og det er derfor værd at lægge mærke til, hvis man ikke er håndværker/VVS’er.

Vejledende priser på et jordvarmeanlæg er mellem 110.000 kr. og 150.000 kr. for et hus på mellem 140 m2 og 250 m2, hvorimod en luft til luft-varmepumpe kan fås til mellem 9.500 og 25.000. Priserne skal dog tages med forbehold, da det i perioder måske er muligt at finde både billigere og dyrere udgaver.

Den billige luft til luft-varmepumpe er ikke nødvendigvis den bedste løsning for dig. Hvis du vil omlægge alt din energi til en varmepumpe, kan en jordvarme-pumpe være en god løsning. Hvis du derimod ønsker en supplering til eksempelvis elvarme eller oliefyr, vælger mange den billigere luft til luft-varmepumpe.

De forskellige varmepumper har også forskellige effektivitetsgrader og SCOP-værdier, som er værd at undersøge.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.