annonce

Find den rette rejseforsikring til din rejse

Der er ingen tvivl om, at det kan betale sig at have en rejseforsikring, når man skal på ferie. Der findes dog mange forskellige typer af rejseforsikringer, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken der er bedst for én. Priserne på de forskellige typer af rejseforsikringer kan også variere meget, så det er vigtigt at sammenligne priserne inden man beslutter sig. Er en grundlæggende rejseforsikring nok? Måske skal den være udvidet? Eller måske skal det være en enkeltrejseforsikring?

Rejseforsikring <i>-</i>

Rejseforsikring -

Hvad er en enkeltrejseforsikring?

En enkeltrejseforsikring er en rejseforsikring, der dækker for en enkelt rejse. Læs mere om enkeltrejseforsikringer på rejseforsikringsguiden.dk/enkeltrejseforsikring. Den fungerer ligesom andre rejseforsikringer, men er en fordel for dem, der ikke rejser særligt ofte, hvorfor det ikke kan svare sig at have en årsrejseforsikring. Dog kan det også være en nødvendighed, hvis man tager ud på længere rejser, eftersom mange årsrejseforsikringer kun dækker op til 30 dages rejser.

Hvordan virker en rejseforsikring?

En rejseforsikring er en forsikring, der dækker en, hvis man kommer til skade eller bliver syg på sin ferie. Det kan være alt fra at man taber sine ting, bliver røvet eller mister bagage, til at man bliver syg og ikke kan komme hjem. Der findes mange forskellige rejseforsikringer, så det er vigtigt at finde den rigtige. Derudover kan der være forskel på, om rejseforsikringen dækker hele familien eller kun én person, og man kan vælge enten at få dækket alle former for skader eller kun specifikke ting. Det er dog vigtigt at huske, at jo flere ting, der skal dækkes, jo dyrere bliver forsikringen.

Kan man få refunderet sin rejseforsikring, hvis man ikke bruger den?

Det er ikke altid, at man kan få refunderet sin rejseforsikring, hvis man ikke bruger den. Dette afhænger ofte af forsikringsselskabet, og om man har købt en afbestillingsforsikring eller ej. Hvis man har købt en afbestillingsforsikring, vil det typisk være muligt at få refunderet sin rejseforsikring, hvis man ikke bruger den. Dog skal man være opmærksom på, at der ofte er et loft for, hvor meget man kan få refunderet. Derudover kan det også være svært at få refunderet sin rejseforsikring, hvis man bliver syg undervejs på sin ferie. I disse tilfælde vil selskabet typisk kræve en lægeerklæring som bevis for, at man rent faktisk var syg på tidspunktet for rejsen. Det er dog altid en god idé at tage kontakt til sit forsikringsselskab og spørge ind til deres regler omkring refundering af rejseforsikringen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;