annonce

FIND GAVEN TIL HAM

Er det blevet tid til at forkæle ham, du holder af? Står du som altid uden ønskeliste og helt på bar bund, om hvad du skal give ham? Du er ikke alene. Heldigvis er hjælpen ikke langt væk, da vi har gjort vores bedste for at gøre det en smule lettere for dig i år.

Heldigvis har vi samlet tre gode ideer, som måske vil ramme plet hos ham, du skal forkæle. De 3 brands har et bredt udvalg af gaver, så der skulle gerne være noget, som kan give julelys i øjnene på enhver mand. Modeelsker, outdoor menneske, eller noget helt tredje? Læs med her for at blive inspireret og forhåbentlig et skridt tættere på, hvad du skal give ham.

Han Kjøbenhavn

Selvom de fleste mænd ikke hopper op af stolen, når de ser en blød pakke, kan det være en ganske fin gave til ham. Tøj er nemlig særdeles praktisk, og så kan han slippe for selv at købe noget. Her kommer tøjbrandet Han Kjøbenhavn ind i billedet.

Han Kjøbenhavn så sit lys tilbage i 2008, og har haft fart på lige siden. Det danske brand skaber tøj til mænd og damer i et kreativt og stilfuldt design.

Han Kjøbenhavn rammer rigtig gang på gang med deres cool styles. Hvis han ikke er så meget til deres kreative og iøjnefaldende design, så skaber Han Kjøbenhavn også en masse klassiske afdæmpet styles i godt håndværk og design, som måske lige er ham?

Alt i alt er Han Kjøbenhavn tøj den perfekte gave til ham, som godt kan lide at klæde sig moderne og gerne vil udstråle selvsikkerhed og personlighed gennem sit tøj.

The North Face

Er han aktiv og elsker at være ude i naturen, så er det oplagt at finde en gave, som han kan bruge dertil. Det kan både være outdoor tøj, sko eller accessories.

The North Face er i dag en af verdens førende producenter af tøj til udendørsaktiviteter, og det er bestemt ikke uden grund. Brandet formår at skabe tøj, sko og accessories, som gang på gang viser sig at være noget af det bedste på markedet indenfor outdoor verdenen.

Taske, fleece, bukser eller hue? The North Face har et stort sortiment, så der er noget at vælge imellem. Brandet er den helt ideelle gave til ham, som elsker noget praktisk og stilfuld og godt kan lide at bruge tid udenfor.

Wood Wood

Er han vild med kreative og anderledes design i et godt håndværk? Så er tøj fra Wood Wood det perfekte match.

Wood Woods historie går helt tilbage til 2002, hvor de hurtigt blev kendt for deres streetwear t-shirts. Den dag i dag er det meget mere end det, og mange styles er kommet til siden.

Ud over det fine design, som aldrig går af mode, så forstår de sig også på at lave god kvalitet og håndværk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.