annonce

Fleggaard Homeparts gør din hverdag nemmere

Den travle hverdag med velfungerende daglige rutiner kan hurtigt komme ud af kurs, hvis ens hvidevarer eller andre elektriske apparater går i stykker.

Alle de mange nyttige hjælpemidler i hjemmet, er nærmest blevet uundværlige. Her kommer Fleggaard Homeparts dig til undsætning med tilbehør og reservedele til hjemmet, som du måtte mangle.

De små ting gør forskellen

Mange danskere lever i en travl hverdag, hvor der sættes pris på hvert ekstra minut med familien og til en selv. Derfor er det de færreste, som vil kunne undvære de mange forbrugsvarer, elektroniske hvidevarer og lignende i deres hverdag. Ser man blot nogle årtier tilbage i tiden, så var tingene meget anderledes, og det krævede f.eks. meget mere at vaske tøj og lignende. I dag er vi anderledes privilegeret og påskønner vores muligheder.

Derfor skal man ikke undervurdere betydning af diverse tilbehør til hjemmet såvel som de mange reservedele til hvidevarer. Fleggaard homeparts tilbyder derfor et bredt og dybt sortiment af tilbehør til hjemmet, for at gøre din hverdag lidt nemmere.

Fleggaard homeparts giver dig et pusterum

Fleggaard homeparts er din troværdige og pålidelige shop til stort set alt, hvad hjertet måtte begære indenfor tilbehør og reservedele. Det er de små ting, som man på de mest ubelejlige tidspunkter løber tør for, der ofte har den største betydning i hverdagen. Her kommer Fleggaard homeparts dig til undsætning. De tilbyder et sortiment, som består af mere end en million varer inden for varekategorierne:

- Køleskab og fryser

- Komfur, ovn, kaffemaskine og opvaskemaskine

- El-tandbørste og barbermaskine

- Vaskemaskine, tørretumbler og strygejern

- Støvsuger, højtryksrenser, el-værktøj og havemaskine

Er det den helt specifikke slange til din vaskemaskine, som er gået i stykker, så tilbyder Fleggaard Homeparts dig det helt rigtige på ganske kort tid. På den måde kommer din hverdag til at køre på skinner igen hurtigt og problemfrit.

Hvis du ligeledes ønsker at købe dine forbrugsvarer samme sted uden problemer, kan Fleggaard Homeparts ligeledes hjælpe dig. Mange leder fortvivlet i et utal af forretninger efter de helt rette støvsugerposer, batterier eller meget andet. Spring alt besværet over og find alt det, som du skal bruge ét sted.

Reservedele hvidevarer

De fleste danskere og navnlig børnefamilierne vil kunne nikke genkendende til, at ens hverdag kommer ud af kurs, når vaskemaskinen, køleskabet eller andre hvidevarer i hjemmet går i stykker. Sådanne problemer skal løses hurtigt og effektivt, så man igen får skabt en balance og rutine i hjemmet.

Kun i de sjældneste tilfælde er det ligefrem nødvendigt at smide ens hvidevarer ud. I mange tilfælde kræver det nemlig blot en ny reservedel og lidt tålmodighed, inden hvidevaren fungerer så godt som ny. På denne måde vil du opleve store besparelser og ikke mindst skåne miljøet.

Det er dog ikke alle, som er klar over, hvor de kan fremskaffede helt rigtige reservedele til deres hvidevarer. Fleggaard Homeparts vil med garanti kunne tilbyde dig det, som du mangler nemt og enkelt. På denne måde vil du med få klik kunne finde frem til præcis den reservedel, som du står og mangler.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.