annonce

Flere danskere tager på weekendophold i den danske natur

I de seneste år har flere og flere danskere taget den korte ferieform til sig. Flere danskere tager nemlig på weekendophold på diverse kroer og hoteller rundt om i Danmark.

Den stigende interesse for weekendophold skyldes især den danske natur, som har vist sig at være en af de vigtigste parametre. Om det er ved kysten eller midt i skoven, så er der i de seneste år kommet større fokus på weekendophold i naturskønne omgivelser.

Weekendopholdet er en utrolig alsidig måde at holde en miniferie på, da der findes mange hyggelige kroer og hoteller rundt om i Danmark. De forskellige områder tilbyder alle noget forskelligt, og netop de mange muligheder for forskellige aktiviteter tiltaler mange danskere.

Naturen åbner op for mange aktiviteter

Om man skal på weekend med sin partner eller familie, så er der rig mulighed for at lave mange forskellige aktiviteter i de naturskønne områder i Danmark. De forskellige kroer og hoteller tilbyder nemlig en masse forskellige aktiviteter, hvor man kan nyde den smukke natur samtidigt med, at man enten dyrker motion eller tager på oplevelse i området.

Weekendopholdet er ikke kun for ældre par, men i højere grad noget hele familien kan nyde godt af. Weekendopholdet byder nemlig på andet en blot mad og drikke. Netop de mange aktiviteter tiltrækker flere familier og flere motionsglade danskere, som har lyst til at dyrke deres sportsgrene i den flotte danske natur. Her kan flere områder blandt andet slå sig på at have gode forhold til både surfing og mountainbike. To sportsgrene som begge vokser i popularitet i Danmark.

Motion eller afslapning

Danskerne kan selv vælge, om deres miniferie skal bruges på at dyrke motion eller på at få pulsen helt ned. Der er derfor mulighed for at sammensætte opholdet, så det passer til netop dine præferencer og ønsker. Derudover kan du og din familie udforske nogle af de fantastiske kyst- og naturområder, som vi har i Danmark.

Du behøver derfor ikke se uden for landets grænser næste gang, du skal bestille en miniferie eller et weekendophold.

Dit næste weekendophold

Ønsker du et weekendophold i naturskønne omgivelser, så er Rold StorKro stedet for dig. Med direkte adgang til Rold Skov kan du nyde et af Danmarks smukkeste skovområder, hvor der er forskellige muligheder for aktiviteter.

Kroen afholder hver søndag guidede ture i Rold Skov, hvor en guide fortæller om området og kommer med forskellige sjove historier. Hvis du ønsker at få pulsen højere op, så er området også velegnet til både mountainbike eller almindelige cykelture.

Hos Rold StorKro får du mad i højeste kvalitet samt hyggelige omgivelser lige ved Rold Skov. Du kan blandt andet spise i deres populære Panoramarestaurant, hvor du får den flotteste udsigt ud over Gravlev Ådal og derefter overnatte i deres hyggelige værelser.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst