annonce

Flotte fund til din bolig

Trænger din stue til lidt af et makeover, eller er du på udkig efter fine nipsting der kan peppe soveværelset lidt op?

Fund til bolig <i>-</i>

Fund til bolig -

Så kunne det være, at du skulle lægge et besøg forbi interiørbutikken Sinnerup. De har både fysiske butikker rundt i hele landet og en online webshop, hvor levering også tilbydes. Der kan findes et stort udvalg af alverdens ting og sager – alt fra møbler og pynteting til modetøj og gaveartikler. Det er også oplagt at besøge butikken, hvis du er lidt i vildrede over hvilke slags artikler, der vil klæde din bolig godt. Inspiration får du nemlig masser af, når du går på opdagelse i universet.

Bliv inspireret på ny

Hvis du synes, du trænger til lidt nyt i din bolig, der kan friske din indretning op, så har Sinnerup et væld af fine artikler. Det kan være lidt uoverskueligt at skulle orientere sig, når der er mange muligheder, dog kan du være sikker på at der findes noget til din smag. Butikken har et sortiment der læner sig meget op af det minimalistiske og nordiske design. Hvis du er meget til den moderne, simple boligindretning, der prædiker minimalismen, og hvis du elsker de små sjove detaljer, der ikke stikker alt for meget ud, så er det stensikkert noget for dig. Kig derfor forbi butikken og find det nye sofabord, din næste standerlampe eller andet nips, som du lige står og mangler.

Forær noget til én du holder af

Står du og mangler en gave til konfirmanden, fødselaren eller måske bruden, så frygt ej. Du er med garanti ikke gået galt i byen, hvis du er gået i Sinnerup. De har nemlig et væld af artikler, møbler og boliginteriør, som er i et stilrent og nordisk design. Er du lidt usikker på, hvad gavemodtageren godt kan lide, så har de også sørget for en gaveafdeling, der også kan findes på deres website. Her kan du finde gaveartikler til enhver lejlighed. Ellers kan du altid spørge en ekspedient til råds i én af deres fysiske butikker.

En grønnere livsstil

Udover det store udvalg af kvalitetsartikler og nips til hjemmet, så kæmper Sinnerup også sammen for en grønnere planet. Selvom de ikke er 100% bæredygtige, så har de indført flere bæredygtige tiltag, som er store skridt i den rigtige retning. Eksempelvis har de skiftet deres plastikposer ud med poser af genbrugsplast. Derudover tilbyder de også mere bæredygtige materialer som genbrugstræ og genbrugte glas i deres varesortiment. Du får altså muligheden som kunde, at vælge det, der er lidt bedre for vores klode.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;