annonce

Førende golfblad tilbyder nu et digitalt univers

For golffans er der gode nyheder.

Danmarks førende og mest attraktive golfmedie ”golfbladet.com” har i løbet af det seneste år oplevet en markant stigning i sin læserskare, og har nu valgt også at skabe et digitalt univers. Dette er, hvad du kan forvente på medieplatformen.

Nyhedsdækkende nationalt og international

Golfbladet.com viser både sin nyhedstilstedeværelse nationalt og internationalt, og den kommer altid med saftige golfnyheder flere gange om ugen.

”Vi kunne mærke en tydelig efterspørgsel fra de helt store golfentusiaster, der ønskede en platform, hvor de løbene kunne blive opdateret på, hvad der rører sig i golfverdenen på den nationale og den internationale scene. Det var derfor en af vores målsætninger at dække de mest interessante og banebrydende nyheder”, fortæller direktør hos Golfbladet, Anders Baron.

Et fokus på lokale klubnyheder

Golfbladet.com har gjort det muligt for de danske golfentusiaster at følge med i, hvordan deres yndlingsklub eller spillere klarer sig. Golfbladet følger både de helt store klubber, men de har også et fokus på de lokale klubber, som oftest er de nyheder, der får den bedste respons, ifølge Anders Baron.

”Når vi sender lokale klubnyheder ud i vores digitale univers, oplever vi en meget positiv tilbagemelding fra vores mange læsere. De lokale nyheder er vores måde at komme tættere på vores læsere, og vise at de lokale nyheder er ligeså vigtige for os, som de helt store klubnyheder”.

Information til golfrejsende

Det er blevet mere og mere populært, at grupper af mennesker tager på golfferie sammen. Golfrejserne er en helt anden måde at holde ferie på i forhold til at tage på skiferie eller charterferie. Vi har talt med et par, som flere gange om året tager på golfrejse sammen.

”Vi nyder vores golfrejser med hinanden. Det gør vi blandt andet fordi, at golfomgivelserne i udlandet er helt vildt fantastiske. Du går midt på et grønt landskab med udsigt til bjerge, havet og ofte også frodig natur. Vi synes også, det er en dejlig måde at være sammen på, da der ikke er nogle ydre distraktioner, som forstyrrer os”.

Golfbladet har dedikeret en hel side til golfentusiaster, der elsker at rejse. På denne side opdaterer de næsten dagligt med gode råd til valg af destination, tips og tricks til selve golfrejsen og mange andre nyttige informationer.

Test din golfviden

Er du interesseret i golf? Eller kunne du tænke dig at vide mere om golf, så har Golfbladet sørget for at oprette en instruktionsside, hvor du som læser kan suge en masse golfviden til dig.

Du kan også finde et hav af forskellige golfltests, der eksempelvis kan omhandle ”kan du 2019 reglerne?”, ”nye begreber i 2019” eller ”flagstangen”. Det er en fed måde at teste sine golfentusiasters paratviden på.

Bag sig har Golfbladet et hav af dygtige skribenter, der hver dag udarbejder indhold, som du kan læse på vej i toget, til morgenmaden eller et helt tredje sted.

Hvis du har spørgsmål til Golfbladet.com er de tilstede på de sociale medier eller på denne mail: kontakt@golfbladet.com.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst