annonce

Forårets 3 mest spændende modeshows

I denne artikel reklamerer vi for tre af forårets største modebegivenheder.

Foråret 2020 byder nemlig på mode fra top til tå, og det betyder et væld af oplevelser, du kan glæde dig til. Men blot fordi man er modeinteresseret, er det langt fra sikkert, at man får holdt sig opdateret på alle kommende begivenheder. Derfor får du her et mindre overblik over de events, vi virkelig synes, du bør overveje at deltage i. Vi har udvalgt de tre største fashionshows, der ligger i meget overskuelig rejseafstand.

Copenhagen Fashion Week

Den københavnske modeuge udspiller sig fra mandag d. 28. til fredag d. 31. januar. Programmet er spækket virkelig godt op, og du kan forvente et show uden lige. Sidste års show blev rost til skyerne, og der er ingen grund til at forvente mindre i år. Nordens designere har et godt ry, så vi forventer, at modeinteresserede vil flokkes til fra både USA, Paris og Milano for at nyde showet og dets nyheder.

De deltagende kan især glæde sig til præsentationerne af de nye kollektioner fra mærker som Ganni og Lala Berlin. Begge er mærker, der er kommet i danskernes søgelys i højere og højere grad. F.eks. har populariteten af de chicce tørklæder fra Lala Berlin været trækplaster nok for flere danske modebutikker og webshops. Du kan se udvalget af Lala Berlin hos Blossom, der består hovedsageligt af de stildefinerende tørklæder, som inspiration til, hvad der venter. Med dette og meget andet på programmet, så må du gå ikke glip af et af Nordens største fashionevents!

London Fashion Week

London er tættere på, end man skulle tro. Hvis du har rejst dertil før, så ved du hvor nem, hurtig og billig turen over vandet er. Og det er bare med at få booket billetten, for fra d. 14. til den 18. februar kan du opleve London Fashion Week, der også sprang taget af bygningen i 2019. London er en modekapital, hvis designmiljø innoverer hvert eneste år. Og det bliver også spændende at se, om eventet har taget sidste års begivenheder med i overvejelserne – der var nemlig højlydte protester mod modeindustrien i slutningen af modeugen.

Så hvis du er til progressiv mode og klar på muligheden for lidt drama, så er der ingen grund til at blive hjemme.

Paris Fashion Week

Senere i februar kommer turen til Paris – modens hovedstad. Fra d. 24. februar til d. 4. marts står de franske designere på spring for at fremvise årets hotteste modeartikler. Hvert år kæmper de parisiske fashionistas om at blive hyldet for deres kreationer. Vi kan glæde os til vovede præsentationer fra giganter som Louis Vuitton, Stella McCartney og Chanel, der alle har hintet til deres designmæssige dagsorden. Nogle designere sætter fuldt ind for en farvepalet, der sparker benene væk under os, men andre har helt andre planer om at klæde en generation af frygtløse kvinder på til at manifestere sig i verden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.