annonce

Forandring fryder

Der er god grund til at lave om i hjemmet, for det kan gøre en verden til forskel.

Det er ikke uden grund, at et flertal af folk siger, at forandring fryder, for det passer. Det kan både dreje sig om store forandringer, men det kan i særdeleshed også dreje sig om små forandringer. Oftest skal der nemlig ikke ret meget til, før du føler, at der er sket alverden. Og der er ingen tvivl om, at det kun kan påvirke vores humør og indstilling til livet i en positiv retning.

Hvad kan du selv gøre?

Påtænker du at skabe noget forandring i dit liv, så er der flere ting, du kan gøre. Det kan være, du har brug for at lægge din livsstil om. Det kan også være, du skal igennem skoskabet og finde dine støvede, gamle løbesko frem, som du ellers svor, du ville få brugt, siden du fik dem i julegave for et par år siden. Måske har du allerede 8 bøger på hylden, du ikke har fået læst, og så synes du måske, at november måned er passende at påbegynde nytårsforsættet.

Men måske handler forandringen ikke om dig selv, men derimod i stedet om det, der omgiver dig. Der er ingen tvivl om, at vi bruger mange timer i vores hjem, og det skal derfor også være et sted, der afspejler os som personer. Men vigtigst af alt er dog, at det skal være et sted, der både er behageligt og et sted, hvor vi trives på bedst mulig vis.

Skab forandringen

Vi kender det vist allesammen. Det begynder at blive for ensformigt at vågne op i det samme soveværelse, vade ud i det samme køkken og smide sig på samme sofa efter arbejde. Hvis du har det sådan, så bør du måske overveje at begive dig i kast med at lave om i tingene i dit hjem. Det kan være, du skal have en ny sofa, nyt spisebord eller måske en helt ny seng. Oftest er det dog ikke nødvendigvis selve de materielle ting, som kræver en udskiftning. Derimod er det i langt højere grad udseendet i de rum, vi bruger vores tid i. Det kan eksempelvis betyde nye malerier eller nye blomster, men hvis du vil skabe en stor forandring, som med garanti vil sætte prikken over i’et, så bør du overveje at få nye farver på dine vægge.

Vores vægge skaber et stort blikfang, og derfor skal det være nogle, som behager dit øje, når du ser på dem. Så hvis du virkelig trænger til, at der skal ske noget nyt, så er det en god ide at starte med at tænke over, hvilken farve dine vægge skal have. Du kan med fordel kontakte Farvecenter Nord, som er en farvehandel i Hjørring, for inspiration eller rådgivning til dit næste malerprojekt, hvis du skal i gang med den helt store renovering i hjemmet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst