annonce

Fordele ved et hosted økonomisystem

I dag er det ikke blot langt mere prisvenligt at vælge et hosted økonomisystem, det frigiver også ressourcer internt i virksomheden, der kan bruges på kerneforretningen. Få et indblik i alle de fordele, jeres virksomhed får ved at vælge Uniconta – et hosted økonomisystem i skyen.

Når virksomheder tidligere investerede i et økonomisystem, var det ofte et system, der blev hosted internt. Det betød, at der var adskillige omkostninger forbundet med at tilkøbe systemet og efterfølgende til den løbende håndtering.

Der skulle tilkøbes software, hardware, et operativt system og firewalls, og dertil skulle virksomheden bruge interne ressourcer på selve installationen, serverdriften og løbende opdateringer.

Med Unicontas komplette økonomisystem i skyen, er der kontrol over alle processer bag ved systemet. Enkelt og effektivt.

Fordele med Unicontas cloudbaserede økonomisystem

Med Uniconta som økonomisystem er I sikret, at jeres løsning altid performer, som den skal. Alle ændringer foregår centralt, hvilket betyder, at I ikke skal bruge ressourcer på hverken opdateringer eller den generelle håndtering af softwaren.

Med et økonomisystem fra Uniconta er jeres virksomhed sikret et system, der altid:

- er opdateret centralt

- er sikret hurtig fejlretning

- kører på nyeste version

- automatisk giver nye releases

- kører på det nyeste hard- og software

Uniconta – både udvikler og hoster

Uniconta er både udvikler og hoster af økonomisystemet. Uniconta har dermed ikke købt andet software og hosted det til virkomheder. Og det giver jeres virksomhed en lang række fordele.

Som hoster af egen software har Uniconta altid mulighed for at rette en eventuel softwarefejl, lægge nye features ind i systemet, hvis behovet opstår og opgradere softwaren på ganske kort tid.

For virksomheder betyder det, at I altid er garanteret den nyeste version af økonomisystemet, uden at det påvirker jeres adgang til systemet. Alting foregår centralt – hurtigt og effektivt.

Altid adgang til virksomhedens data

Med Uniconta betaler I en fast pris hver måned. Det giver jer adgang til et cloudbaseret økonomisystem, der er yderst moderne, altid er up to date, fejlrettet og hurtigt.

I har adgang til alle jeres vigtigste data, der altid er opdateret.

Uniconta kan dermed frigive tid internt i jeres virksomhed og sikre, at I kan koncentrere jer om at drive forretningen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.