Business

Sugaring er i de seneste år blevet en mere og mere populær hårfjerningsmetode.

Virksomhed

La Petite Clinique

Adresse

Sølvgade 20, 1307 København K

Telefon

32 20 50 98

E-mail

kontakt@lapetiteclinique.dk

Webside

https://lapetiteclinique.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. maj 2019

Fordele ved sugaring

Sugaring er, som navnet indbefatter, et hårfjerningsmetode, som anvender sukkerholdig blanding. Sugaring kommer med en række fordele, og mange foretrækker denne form for behandling frem for både skraberen og den traditionelle voksbehandling.

Skånsom

En af de største fordele ved sugaring findes i blandingen, som smøres på dine ben. Blandingen består nemlig kun af sukker, citron eller vand, hvilket gør den yderst skånsom, så selv de mest sensitive hudtyper kan få behandlingen udført. Det betyder også, at hudirritation ikke vil forekomme, selvom der bliver behandlet på det samme sted mange gange. Hvis du tidligere har forsøgt med en voksbehandling, og din hud reagerede negativt, så kan du med fordel prøve sugaring, da det er en helt anden form for behandling. Derudover vil smerten også foretage sig efter hyppige behandlinger.

Blandingen fjerner også døde hudceller, som gør din hud lækker og blød. Du skal dog være opmærksom på ikke at sole dig i op til 24 timer efter behandlingen.

Bedre resultater

Sugaring er ikke blot bedre for din hud end andre former for hårfjerningsmetoder, men leverer også bedre resultater. Sugaring giver dig nemlig resultater, som holder mellem 4-6 uger, hvilket er en væsentlig længere periode end, hvad skraberen og voksbehandlingen kan tilbyde.

Med tiden vil dine hår også blive blødere og finere, samtidigt med at væksten af nye hår vil reduceres. Derfor bliver de efterfølgende behandlinger også nemmere og mere smertefri end de tidligere. Sukkerblandingen efterlader dine ben bløde, hårløse og uden irritation.

Find en skønhedsklinik, der udfører sugaring

Du kan med fordel lede efter en skønhedsklinik, der udfører sugaring, da der en en lang række af fordele ved denne hårfjerningsmetode. Er du på udkig efter en skønhedsklinik, som udfører sugaring i København, så er La Petite Clinique det rette valg for dig. De besidder stor ekspertise inden for området, og tilbyder en række af forskellige sugaring behandlinger, hvor du både kan få glatte ben og få lavet din bikinilinje klar til sommeren.

Nyheder udvalgt til dig