annonce

Forkæl familien med en miniferie i 2019

Tag på miniferie og nyd en pause fra hverdagens stress og jag med massere afslapning og ny energi!

Trænger du til en pause fra hverdagens trummerum? Virker tiden mellem de forskellige ferieperioder lidt for lang? Et weekendophold eller en miniferie i sommerhus er nok det, som du mangler. Her kan du glæde dig til rolige omgivelser med plads til hele familien og ren afslapning. Samtidig er en miniferie også perfekt til, hvis I skal til et arrangement eller skal besøge familie på den anden side af landet.

Mange vælger også at tage på weekendophold med den helt store familie, hvor der virkelig er fokus på hyggelige stunder og nye oplevelser. Nogle af fordelene ved sommerhusudlejning er, at man får fuldstændig frihed, præcis de faciliteter man ønsker og plads til alle familiemedlemmer – også hunden.

Miniferie i Danmark

Danmark byder på så mange dejlige sommerhusområder, og det kan være et svært valg, når man skal finde sin næste feriedestination. Uanset om du vil være nær havet, storbyen eller et roligt naturområde, så kan du finde et sommerhus i Danmark, der leverer. Det er populært at leje sommerhus til en miniferie eller et weekendophold langs den jyske vestkyst, samt den sjællandske nordkyst. Her ligger sommerhusene på række langs havet og indbyder til gåture på stranden og brætspil foran pejsen. Hvis du har fået øjet op for et andet område, kan du glæde der over det udvidede udvalg af sommerhuse over hele Danmark. Uanset om I rejser hele familien, som par eller med vennerne, så finder du garanteret et feriehus i passende størrelse.

Sommerhuse i hele Europa

En miniferie kan også være en god mulighed for at opleve et land eller et område, du måske ikke har besøgt før. Her kan du få indblik i området og se, om det er et sted, du vil besøge igen, måske på en længere ferie.

Det er selvfølgelig populært at tage på miniferie i et af vores nabolande. I Tyskland finder du mange dejlige feriehuse langs nordkysten, samt en lang række feriehusbyer, hvor der venter adskillige aktivitetsmuligheder i nærområdet. Køreturen til Nordtyskland er heller ikke så lang, og så kan man selvfølgelig købe lækkerier med til ferien eller på vej hjem igen ved grænsen.

Den svenske natur tiltrækker også mange, der søger en kort afrejse fra hverdagen. I Sverige finder du en lang række hytter og feriehuse beliggende i naturskønne områder og nær storslåede attraktioner. Landet inviterer til fiskeeventyr i de mange søer, samt nye oplevelser ved skærgården og i byer som Malmø og Helsingborg. Muligheden for at tage på miniferie længere sydpå findes selvfølgelig også, hvis I ønsker lidt varmere himmelstrøg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.