annonce

Forny din spisestue og helbredet

Er dine møbler i spisestuen blevet lidt nedslidte og forældede igennem årene, og spiser familien ofte aftensmaden foran fjernsynet? Så er det måske tid til, at spisestuen fornys.

Mange familier vælger at spise middagene på sofaen foran fjernsynet, men undersøgelser viser, at denne gængse vane er skadeligt for helbredet. Børn er navnlig mere tilbøjelige til overvægt, når familien vælger at tilbringe tid foran fjernsynet, mens de spiser - opmærksomheden på mængden af mad drages væk, og det kan medvirke til, at overspisning finder sted. Derfor kan en fornyelse af spisestuen være en oplagt mulighed for at skabe et rum, hvor hensigten er, at familien kan nyde maden i et komfortabelt og hyggeligt miljø, uden at det påvirker helbredet.

Vælg de rigtige spisestuemøbler

En spisestue med en hyggelig atmosfære kan give anledning til at tilbringe mere tid i rummet, hvor familien kan flokkes sammen og få udvekslet ord i stedet for, at opmærksomheden drager hen mod fjernsynet. Måske vil I synes, at valget mellem nye spisestuemøbler kan være uoverskueligt - for hvordan vælger man de rette møbler? Kvalitetsmøbler har en længe levetid, og de kan følge familien i mange år, hvorfor I ikke er nødsaget til at udskifte møblerne i spisestuen så hyppigt. Et spisebord af god kvalitet og moderne design er naturligvis essentielt og størrelsen afhænger af familiens behov. Derfor kan det være veloplagt at få et spisebord, som har mulighed for at udvides med tillægsplader – så opstår der heller ikke pladsmangel, når der bliver inviteret gæster over til en middag.

Det er også vigtigt at overveje, hvilke spisebordsstole der skal flytte ind i spisestuen, da stolene kan føre til en komfortabel siddeplads under middagen. Vælg derfor spisebordsstole med en behagelig polstring, så aftensmaden i sofaen foran fjernsynet bliver lagt i glemmebogen. Dernæst kan den rette belysning også være med til at skabe et hyggeligt miljø i spisestuen. Et pendel af skandinavisk design, der kan hænge over spisebordet, vil derfor flugte med det overordnede udtryk i spisestuen. Hvis rummet mangler lidt mere varme, kan der tilføjes et gulvtæppe, som er en god supplering til et eksempelvis træ- eller flisegulv. Dermed vil det hjælpe på en hyggelig stemning og øge behageligheden ved at sidde ved spisebordet med et gulvtæppe liggende under spisebordet. Er man på udkig efter noget af ovennævnte, kan man med fordel kigge forbi www.altonheim.com/da-dk, hvor der blandt andet er et stort udvalg af møbler og accessories.

Det vigtigste rum i hjemmet og for helbredet

Med spisestuemøbler af god kvalitet, og hvor komfortabel er et nøgleord, er familien sikret mange gode stunder under middagen. Der kan tilbringes utallige gode stunder med fødselsdagsmiddage eller andre vigtige tidspunkter, hvor hjemmet kan få gavn af møblerne i flere år. Her vil opmærksomheden ikke drages hen mod fjernsynet, og helbredet vil ikke være i fare på samme måde som ved spisning foran skærmen. Derfor er en investering af en fornyelse af spisestuen være en overvejelse værd, da risikoen for overspisning og risikoen for indtagelse unødvendige kalorier vil falde. Middagsmaden kan nydes i en hyggelig atmosfære med hele familien samlet rundt om bordet med fokus på maden og familien, og der vil blive tilbragt færre timer foran fjernsynet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.