annonce

Forny huset med disse tre optimale tilbygninger

Har du et hus, og er du ved at være træt af udseendet, så kan du med fordel vælge et eller flere af de tre tilbygninger, som giver helt nyt liv i huset.

Hvis man bor inde i byen, kan husene ofte se meget ens og kedelige ud. Husene inde i københavnsområdet, som eksempelvis på Østerbro, er kendetegnet som store og luksuriøse huse, selvom mange af dem udadtil virker ens. Derfor vælger mange at lave flere tilbygninger, der kan give deres hus et nyere look og stikke lidt ud i forhold til naboens.

De mest fordelagtige og ekstravagante tilbygninger til huset er ofte også dem, som er praktiske.

Carport

Carporten er enhver bilelskers drøm, da det er en fordelagtig tilbygning. Dette er både fordi, den ser rigtig godt ud til huset, og hvis man har plads, er den også meget praktisk til opbevaring af både bil og havemøbler og så videre.

En carport kan både husere din bil, men den sikrer på samme tid også, at din firehjulet ven har så gode forhold som muligt. Med lidt vedligeholdelse og en carport, kan du nemlig næsten sikre din bil imod rust.

Rust kommer meget ofte ved dårlig behandling af lakken, ingen undervognsbeskyttelse og vand, der trænger ind, hvor det ikke burde.

I Danmark regner det 179 dage på et år, hvilket udsætter din bil for markant mere regn, end den har brug for. For at kunne holde bilen rustfri, kræver det en del vedligeholdelse, men hertil koster det også en meget stor sum penge at holde sin bil pletfri.

Terrasse

En have er mest velbesøgt om sommeren. Dog findes der mange måder at forlænge haveglæden hele året rundt, hvilket blandt andet er at anlægge en terrasse.

Hvis man har en have med plads til store armbevægelser, kan man med fordel lede efter et erfarent tømrerfirma, der kan hjælpe med at installere den nye terrasse. Her kan man med fordel vælge Egerbyg, der har mange års erfaring med al slags tømrer- og snedkerarbejde. Ved at vælge Egerbyg, er du sikret kvalitetsarbejde udført af professionelle, og du undgår tilmed også de mange gør-det-selv-ups’ere.

En ny terrasse i haven giver et hav af muligheder for både dig og hele familien. En terrasse skaber liv i hele haven og sikrer, at du kan få brugt alle mulighederne, din have har at byde på. Hertil kan man med en terrasse få tilbygget en overdækning, som kan forlænge udeoplevelsen – også i regnvejr. Med andre ord, så kan man meget hurtigt få mulighed for at bruge terrassen året rundt og ikke kun, når solen er fremme.

Du får hertil også mulighed for at invitere familien over om sommeren, så du kan få vist den nye webergrill frem.

Nye døre og vinduer

Hvis man synes vintermånederne er lidt koldere indenfor, end de burde være, så kan det meget ofte være isoleringen i boligen, der er problemer med.

Hvis du i de kolde vintermåneder skruer helt op for varmen, men stadig skal gemme dig under dynen for at holde på varmen, er det meget ofte dørene eller vinduerne, som kunne trænge til en udskiftning. Med årene bliver både vinduer og døre utætte, og dette er en naturlig form for slid, som kommer med årene. Dette kan eksempelvis skyldes tætningslisterne, der har givet op eller mindre sprækker i træet.

Det samme gælder dørene - især hvis det er en ældre bolig, er det meget normalt, at vinduerne og dørene skal skiftes.

Når man får skiftet vinduerne og dørene, vil man også lægge mærke til en markant besparelse i forhold til varmeregningen. Når der er dårligt isoleret, har boligen svært ved at holde varmen inde i boligen og på samme tid svært ved at holde kulden ude. Med en udskiftning af såvel vinduer som døre, skal du ikke bruge lige så meget varme fra radiatorerne for at holde boligen opvarmet.

Når man står overfor en udskiftning af døre og vinduer, kan man i samme tag få styr på endnu en vigtig ting – nemlig sikring af indbrud. Antal indbrud i Danmark topper stadig som et af de højeste tal i Europa, og faktisk scorer vi allerhøjest i forhold til vores nabolande i norden, som ligger mange pladser under os.

Det er dog muligt købe døre og vinduer, som har flere forskellige indbyggede tyverisikringer, der sikrer dig imod indbrudstyvenes lange fingre. Derfor kan du med fordel få skiftet både døre og vinduer til nye, der har en markant højere sikkerhed og energibesparelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst