annonce

Gammelt er ikke altid skidt

Der er penge at hente, hvis du ligger inde med en gammel bil, som skal skrottes.

Forandring fryder, og det gør sig også gældende for din firehjulede ven. Der er ingen tvivl om, at det er særdeles bekvemt at eje en bil, når du gerne vil fra A til B, eller når det står ned i stænger udenfor. Men måske er det ved at være på tide at skille sig af med dit kæreste eje - noget, som folk omkring dig måske har påpeget mange gange. For måske er din bil rigtig gammel, og derfor burde den i stedet høre til på et museum frem for på vejene.

Det kan dog være svært at skille sig af med ens bil, selvom den måske larmer, måske er rusten eller blot begynder at fremstå lidt usikker. Det kan være, at det er din første bil nogensinde, som har taget hårdt på opsparingen, eller måske er det en bil, som er gået i arv i din familie, så den har høj affektionsværdi for dig. Der vil dog altid komme en dag, hvor man er nødt til at skille sig af med bilen, fordi den, uanset hvor meget du benægter det, ikke længere kan gå gennem syn.

Skrot din bil

Selvom du skal skille dig af med din bil, så er der heldigvis gode muligheder for at få en god kompensation for tabet. Det er nemlig sådan, at det er muligt at få foretaget en skrotning af bilen, som munder ud i en lille økonomisk gevinst for dig, der lyder på 2200 kroner. Det kan vist roligt betegnes som et lille plaster på såret, når man stadig kan få lidt ud af det, der kan siges, med et glimt i øjet, at være en skrotbunke af en bil.

Det er også en god idé at anse skrotningen af bilen som en god ting, hvor bilen har udtjent sin værnepligt, og hvor den har været til gavn for dig og måske mange andre gennem årene. Selvom der ikke er en konkret dato på, hvornår en bil skal skrottes, så er en af de sidste udkald nok, når den ikke kan gå gennem syn, eller den vurderes ud fra stand, kilometertal og alder. Det kan eksempelvis også være, hvis bilen er totalskadet, hvor reparationsudgifterne overstiger 65% af bilens samlede værdi.

Få skrottet din bil professionelt

Når en bil skal skrottes, så skal den sendes til autoophug, for at det kan gøres på en professionel og godkendt måde, hvor der netop også er mulighed for at få indløst ens skrotpræmie. Hos eksempelvis Hobro Autogenbrug udbetaler de skrotpræmien så snart, at bilen er leveret på deres værksted. Her skal du faktisk ikke tænke på andet end at aflevere bilen, og så bliver der sørget for alt papirarbejde og lignende, hvilket sikrer en hurtig og effektiv skrotning af din bil uden problematikker.

Det er derfor hverken besværligt eller et konkret tab, hvis din bil skal skrottes inden for nærmeste fremtid. Det er nemlig både nemt og bekvemt, og så kan man ikke komme uden om, at det også er godt med et lille økonomisk plaster på såret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.