Business

Kender du det med, at det kan være svært at finde den perfekte gave til sin partner? Noget af det mest personlige man kan give, er smykker. Det kan bare godt blive lidt trivielt, når man for tredje gang i træk giver en halskæde. Har du overvejet at kigge på ure i stedet?

Virksomhed

Urkompagniet

Adresse

Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg

Telefon

71 99 32 13

Webside

http://www.urkompagniet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. okt 2018

Gaveinspiration: Find det perfekte ur til din partner

Det er ikke alle, der går meget med smykker, men rigtig mange mennesker går med ure. Ure er nemlig meget mere end blot accessoires. Det er et funktionelt produkt, der hjælper dig med at holde styr på tiden og holde hverdagen kørende i det rigtige tempo. Derfor ser mange mennesker fornuften i at bære ure – også selvom de ikke er så meget til smykker.

Forskellige ure til forskellige outfits

Ure er også noget, man sagtens kan have mange af. Der findes uendeligt mange typer og stilarter på markedet. Hver model passer perfekt til nogle specielle stile inden for modetøj. Er man en af dem, der elsker at variere sit look, så er det rart at have flere ure at vælge imellem.

Tager du eksempelvis en smart palliet kjole på til fest, vil et simpelt ur med læderrem måske ikke passe så godt til kjolen, ligesom et ur med masser af bling og blær ikke matcher den afslappede tøjstil så godt. For at opnå det komplette look kræver det derfor, at ens accessoires matcher resten.

Uret er en personlig gave, der afspejler din kærlighed

På grund af det alsidige udvalg inden for ure, er ure blevet en meget populær gave. Man kan aldrig få for mange ure. Når man modtager et ur i gave, vil det blive til en del af et minde. Dit valg af ur giver et tydeligt udtryk for, hvor godt du kender modtageren. Gør dig derfor nogle overvejelser over din partners tøjstil og smag, inden du går ud og køber et ur. Er vedkommende til et klassisk, minimalistisk ur, eller måske det helt store blærerøvs ur? Der er mange overvejelser over materialer, prisleje, brand og design.

Sådan ser moden ud for de top sælgende ure

Alle har hver sin individuelle stil. Dog vil vi alligevel opridse de træk, der går igen ved de mest populære ure netop nu, så du har en god fornemmelse af, hvad der er in i øjeblikket. De kvindelige ure er i stor stil præget af et meget simpelt, men elegant design. Storhittere såsom Daniel Wellington, Aistrup og Dyrberg/Kern har designet ure med et meget minimalistisk look, der samtidig fremstår yderst elegant og feminint, uden ekstra detaljer.

De mest populære herreure spænder over et bredere område. Tager man en af topsælgerne fra Casio, så fremstår de maskuline og luksuriøse. Ure fra Seiko fremstår typisk lidt mere enkle, dog med fede detaljer. Går vi helt i den anden boldgade, så har vi de klassiske Skagen sure med det enkle, skandinaviske design og den forholdsvis smalle læderrem.

Det bedste råd til dig er derfor: Afstem uret efter din partners personlighed og tøjstil. Er han/hun meget jordnær og til enkel indretning og en simpel livsstil, eller skal alting bare gerne se ud af lidt mere?

Nyheder udvalgt til dig