annonce

Giv dit indeklima et boost med grønne planter

Der findes mange grunde til at fylde dit hjem med grønne luftrensende planter. De er ikke blot en fryd for øjet, men også en hjælpende hånd til et bedre indeklima.

En grønnere hverdag

Stueplanter renser et rum for skadelige giftstoffer. Derudover skaber de fugt til et ellers tørt indeklima gennem deres grønne blade. Bladene optager, neutraliserer og omdanner nemlig giftstoffer fra CO2 til ilt, og derfor giver de både glæde for øjet, men øger også din velvære indendørs. Flere undersøgelser har vist, at grønne stueplanter virker afstressende, og samtidig fjerner de også støvpartikler fra både møbler, elektronik, maling mm.

Frem med retro potteplanter

De uundværlige stueplanter finder du højst sandsynligt hos dine bedsteforældre, da mange af dem hittede for lang tid siden. Men de har nu fået et comeback, da mange af os gerne vil bo sundt, lækkert og med sundt indeklima. Der er tale om planter såsom svigermors skarpe tunge, begonia, fredslilje, væddeløber mm. Alle planter har dog en god effekt på dit indeklima, men nogle har bedre effekt end andre. Der er tale om 11 forskellige typer af luftrensende planter.

Dit indeklima er vigtigt

Et sundt indeklima betyder mere for os, end vi tror. Oplever du problemer med hovedpine og dårlig nattesøvn? Så kan dit indeklima være synderen. Vi befinder os mange timer i døgnet indenfor, og meget i vores bolig kan medvirke til et dårligt indeklima. Det kan være ting såsom et brændende stearinlys, dine rengøringsmidler og madlavning i køkkenet. Derfor kan du med fordel købe flere luftrensende planter, så du kan slippe for unødvendige problemer i hverdagen. Derudover er det en god ide, at du lufter ud oftere, og at du svinger støvsugeren en ekstra gang mere end normalt.

Det kan være en jungle i sig selv, at nybegyndere skal lære at passe en grøn stueplante. Derfor kan du med garanti finde professionel og god rådgivning hos Gug Planteskole. De står klar med ekspektråd til både pasning af planter, indeklima og overordnet information om planter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.