annonce

Giv dit outfit et løft med en Nunoo taske

Måske kender du selv, hvordan dit outfit lige mangler det ekstra.

Håret spiller, makeuppen spiller, tøjet spiller. Men der mangler alligevel noget. Her kan en flot Nunoo taske være det famøse prik over i’et for dit outfit.

Forskellige typer tasker

Tasker giver ikke bare dit outfit et ekstra drys fashion, de er også virkelig praktiske. En Nunoo taske kan du få i mange forskellige typer, og du kan aldrig få for mange tasker. Men skal du alligevel udvælge dig et par stykker, gør du klogt i at udvælge dig varianter, som du aldrig går galt i byen med.

Anskaf dig gerne en clutch, som du kan tage med på en bytur med veninderne. Her er der plads til det mest nødvendige, sådan en aften byder på. Clutchen kan uden problemer rumme læbestift, concealer og andet til at friske aftenmakeuppen op med.

Med en skuldertaske eller crossbody bag har du en taske, der er anvendelig til langt de fleste begivenheder, hvor du har brug for at have solbriller, læbepomade, tyggegummi og andet med i din taske.

Shopperen er uundværlig for de fleste kvinder. Den er rummelig og praktisk – og den gør sig derfor godt til netop en shoppetur, hvor du kan gemme dine indkøb i den. Du kan tilmed bruge den som taske til din computer, så du også ser fashionabel ud på job.

Styling - basic items tilsat en sprudlende taske

En taske kan få et enkelt og klassisk outfit til at ligne en million. Elsker du eksempelvis det klassiske snit i tøj fra Acne Studios, er det smukt at style nogle basic items med en farvestrålende Nunoo taske med fine detaljer. De skæve detaljer i tasken kan få enkle jeans og en tidløs strik til at se endnu mere lækker ud.

Er du derimod vild med Acne Studios og andre brands mere skæve items, kan du tilsætte outfittet en nedtonet Nunoo taske i sort eller brun. Det giver looket harmoni og balance.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.