annonce

God ansigtspleje til mænd og kvinder fra Nordjysk hudplejevirksomhed

Hos nordjyske Beauté Pacifique kan du få effektive hudplejeprodukter og ansigtspleje til kvinder og mænd i alle aldre.

Virksomheden har eksisteret i over 20 år, og er hele verden over kendt for sine effektive hudplejeprodukter, der har en dokumenteret effekt på både uren hud, solskader og især aldersforandringer.

Alle hudplejeprodukter fra Beauté Pacifique er 100 % dansk produceret. Helt ned til sidste dråbe i alle produkter er produceret på dansk grund.

Cremer med det blå låg

Navnet Beauté Pacifique er fransk og betyder “skønhed fra Stillehavet”. Det blev i sin tid valgt for at give virksomheden et internationalt islæt og for at gøre det muligt for virksomheden at nå ud over Danmarks grænser.

Og selvom navnet kan være svært at udtale, så har det dog bragt virksomheden ud over Danmarks grænser. I dag er Beauté Pacifique nemlig kendt verden over for at lave ansigtspleje til kvinder og mænd i alle aldre, og gennem mange års målrettet markedsføring bliver de i dag ofte genkendt på deres særlige blå emballage.

Derfor bliver hudplejeprodukterne fra Beauté Pacifique ofte sat i lighed med “cremerne med det blå låg”, hvorfor mange handlende i butikkerne også beder om dette, når de leder efter de effektive hudplejeprodukter fra Beauté Pacifique.

Certificeret til at producere lægemiddel og kosttilskud

Virksomheden er certificeret til at producere lægemidler og kosttilskud, hvorfor de også anvender mange medicinske ingredienser i deres hudplejeprodukter. Disse ingredienser gør bl.a. at du vil mærke en effekt af deres cremer og andre hudplejeprodukter helt ned i nederste hudlag.

Køb Clinical Super3 Booster og du vil i ingredienslisten se tre typer af A vitamin, som giver en ekstraordinær god anti-age effekt. De tre typer af vitamin A sikrer nemlig, at den tabte kollagenstruktur bliver genskabt i hele hudens tykkelse. Cremen sørger også for at styrke strukturen i huden og gøre den mere robust og modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger. Derudover sørger den for at mindske fine linjer og rynker.

Clinical Super3 Booster er bare ét af mange produkter, som indeholder vitamin A, samt andre kosttilskud eller lægemidler.

Eksperter i hudpleje helt ned i dybeste hudlag

Beauté Pacifique er eksperter i effektiv hudpleje og hudplejeprodukter, der giver en dokumenteret effekt.

De var bl.a. en af de første hudplejeproducenter på markedet til at anvende en specielt avanceret ultralydsscanner, som gør det muligt at se helt ned i det dybeste hudlag i huden.

Deres mangeårige erfaring med ultralydsscanneren har givet dem en stor forståelse for alle hudlag, samt hvilke ingredienser, der virker effektivt i hvilke hudlag. Derudover giver ultralydsscanneren dem mulighed for at dokumentere effekten af deres hudplejeprodukter helt ned i dybeste hudlag - en effekt, der er til at se og måle på!

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;