annonce

God ro: Akustikplader til din arbejdsplads

Mange arbejdspladser er placeret i store kontorbygninger eller i store kontorfællesskaber. Ofte er skriveborde placeret side om side, og samtalen kan vandre.

Arbejdsro er alfa omega for de gode resultater, men der skal være plads til sparring og personlig interageren. Her kommer akustikplader ind i billedet.

Akustikplader medvirker til en behagelig og tålelig akustisk klang i et travlt arbejdsmiljø, hvor bølgerne kan være ustyrlige. Akustikplader findes i et utal af former og farver, og det kan du blive meget klogere på her.

Akustikplader med logo

Find akustikplader med eget motiv eller logo, og personliggør dine akustikplader, så de er tilpasset arbejdspladsens fysiske rammer. Benyttes akustikplader med eget motiv, vil man slet ikke bemærke, at de er der. I stedet vil de synes som billeder.

Forestil dig et stort åbent kontor rum med hvide vægge. Det er ikke til at samtale, fordi akustikken er så dårlig. Find billeder fra konferencer, messer, events eller noget fjerde, din virksomhed har medvirket i, og få disse lavet til akustikvægge. De vil ikke synes som akustikvægge, men som store billeder, der samtidigt pryder dine vægge og skaber hygge på arbejdspladsen.

Støjdæmpende lofter

Er rummet ikke skabt til akustikplader på væggen, kan støj- og lyddæmpende lofter til kontorer og institutioner overvejes. Støjdæmpende lofter består af såkaldte lyddæmpende flåder, som hænger ned fra loftet. Lydflåderne er nemme at rengøre, hvorfor de også bidrager til et rent arbejdsmiljø.

De er ofte hvide og meget neutrale, og ved man ikke, hvad det er, vil man sjældent opfange deres eksistens. Det er en neutral måde at sikre god akustik på i institutioner og på kontorer, hvor lydniveauet kan være umenneskeligt. Fordelen vil lydflåder er også, at de ikke kategoriseres som lofter, så ved opsætning skal man ikke være opmærksom på eksisterende lofthøjde.

Skærmvægge

En tredje mulighed for en bedre akustik på arbejdet er skærmvægge lavet af akustikplader. Skærmvæggene er mobile og fås i mange forskellige farver. Der er derfor rig mulighed for at få en skærmvæg, der passer godt til kontorets andre omgivelser. Derudover giver de mulighed for at flytte rundt, hvis arbejdsmiljøet skal omrokeres.

Skærmvægge er fordelagtige akustikplader, da de også fysisk afskærmer skriveborde fra hinanden. Med en skærmvæg kan man derfor lave små båse i det store kontormiljø. De medvirker til, at lydtrykket falder, samt at efterklangen forkortes. Akustikplader fremmer det gode arbejdsmiljø, og mulighederne er mange. Se dig blot omkring, og du vil finde et stort udbud.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.