annonce

Gode stunder i haven

Årstiden siger sommer, og det er ensbetydende med en masse gode stunder i haven. Om sommeren er der masser af ting, man kan få tiden til at gå med udenfor.

Solen skinner og dagene føles meget længere. Om vinteren er det let at komme til at sætte sig foran fjernsynet, når man kommer hjem fra arbejde, men om sommeren er der andre ting, som er mere fristende end at sidde indenfor og se TV. Herunder får du nogle forslag til, hvad du kan lave om sommeren.

Nyd total afslapning i en hængekøje

Hvis du har en have, hvor det kan lade sig gøre at hænge en hængekøje op, så vil du kunne opleve total afslappelse ved at smække benene op i en hængekøje. Imens du ligger i hængekøjen kan du lytte til din yndlingspodcast eller læse en god bog, samtidig med at du nyder varmen fra solen.

Børn elsker også hængekøjer, så hvad enten man er barn eller voksen er der mange timers god underholdning eller afslapning i en hængekøje. Det eneste der er med hængekøjer er, at det er utroligt let at falde i søvn når hængekøjen gynger frem og tilbage, så hvis du trænger til en lur efter arbejde, så er hængekøjen et passende sted at slå benene op.

Spil spil

Der findes rigtig mange spil, man kan spille i haven om sommeren. Det kunne eksempelvis være stigegolf eller vikingespil, som hele familien kan være med til.

Om sommeren er der mulighed for en masse kvalitetstid udenfor sammen med hele familien. Her kan man lave en masse sjove aktiviteter, som man ikke ellers ville lave. At spille spil kunne blandt andet være en af dem.

Der findes rigtig mange sjove spil, som er beregnet til at spille i haven, og mange af disse er spil som hele familien med garanti vil synes er sjove.

Sov i telt

Noget som de fleste børn med garanti vil synes er hyggeligt, er at sove i telt i haven. Om sommeren er det varmt nok til at slå telt op i haven, og så kan man enten lade børnene sove i teltet, eller man kan tage hele familien med på teltudflugt i haven.

Man kan også tænde op i bål stedet, og så kan hele familien være med til lejrbål. Hvis der er skumfiduser og snobrød på menuen, så er dette med garanti en aktivitet, som vil overgå langt de fleste indendørs aktiviteter, som man ellers ville kunne finde på.

Inviter familien med på picnic

Hvad enten det er i haven eller den nærmeste park, så er picnic en let og hyggelig måde at gøre lidt ekstra ud af frokosten på. Når solen skinner, er det ingen årsag at pakke en madkurv, som man kan tage med på tur.

Hvad enten man har børn eller ej, så er picnic en hyggelig aktivitet, hvor man kan nyde hinandens selskab. Hvis man samtidig pakker en god bog eller downloader en god podcast, så kan man få mange timer til at gå med at ligge på et tæppe i parken.

Tag hul på gør-det-selv projekter

Om sommeren er der mange ting, som synes en smule mere overskuelige. Eksempelvis de gør-det-selv projekter, man har udskudt i løbet af året, fordi der er nogle ting, der simpelthen sviner for meget, hvis man skal stå indenfor med det.

Hvis du har en masse gør-det-selv projekter, som du gerne vil i gang med, så har Harald Nyborg helt sikker det du har brug for. I Harald Nyborg kan du finde stort set alt til gør-det-selv projekter, og hvis du foretrækker at bruge tiden på at spille spil i haven eller ligge i en hængekøje, så har Harald Nyborg også det.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.