annonce

Gør din have parat til sommer

Sommeren nærmer sig så småt, så det er tid til at tilbringe endnu mere tid udendørs.

Hvis du er så heldig at have en have, som du kan bruge tid i om sommeren, kan du allerede nu begynde at gøre den helt klar.

Skab plads til hyggelige grillaftener

Noget rigtig dejligt ved sommeren er, at du kan sidde udenfor med dine venner eller familie om aftenen til en grillaften. I kan nyde det gode vejr, spise god mad og drikke lækre, kolde drikke. Hvis du vil gøre din have helt klar til sommer, kan du sørge for, at der er et sted i haven, som kan bruges til at holde den slags aftener.

Det kan f.eks. være, at du vil lave en ny terrasse eller give din nuværende en kærlig hånd. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af din terrasse, kan du f.eks. sætte et læhegn eller pynte med lanterner. Det er med til at gøre terrassen lidt mere hyggeligt at opholde sig på. Du kan også pynte med store krukker med blomster i.

Hvis ikke du allerede har en grill, er det også helt oplagt at bruge tiden op til sommer på at finde en.

Vink farvel til ubudne gæster

Når du har en have, følger det også med, at der er en chance for at få besøg af skadedyr. Det er f.eks. sådan noget som rotter. Hvis du vil forsøge at holde den slags væk, skal du bl.a. sørge for aldrig at efterlade madrester i haven, efter du har spist ude.

Hvis uheldet allerede er ude, og du har opdaget en rotte eller et andet skadedyr i din have, kan du kontakte en skadedyrsbekæmper. Det er nemlig ikke rart at være i haven, hvis du ved, at der hvert øjeblik kan komme sådan et dyr forbi.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.