annonce

Gør noget ekstra ud af afslapningen med en otiumstol

En god lænestol er noget, alle mennesker har brug for. Lænestolen er omdrejningspunktet for ægte afslapning efter en lang dag, og det er her du kan sidde og nyde dine yndlingsfilm og hygge dig med en god bog.

Og hvis du er i fuld gang med at nyde din pensionstilværelse, er en god stol selvfølgelig også helt uundværlig, så du virkelig kan nyde tilværelsen i dit otium.

Men hvis du ikke synes, at traditionelle lænestole har noget at byde på for dig, skal du overveje at købe en god otiumstol. Otiumstole er det perfekte valg for dig, som elsker at nyde livet, og som gerne vil have en lænestol, som kan lidt mere end andre stole.

Med en otiumstol er du garanteret en komfort helt i top, mens du kan vælge mellem en bred vifte af forskellige funktioner, der alle er designet til at gøre din hverdag og afslapning både nemmer og mere behagelig. Og selvom otiumstole hovedsageligt henvender sig til ældre, kan de naturligvis også bruges af yngre, der har behov for lidt ekstra komfort sammenlignet med, hvad normale lænestole kan levere.

De mange fordele ved en otiumstol

Den helt centrale fordel ved otiumstole er først og fremmest, at de er specielt designet til at være så behagelige som muligt. Det gør det naturligvis nemmere og nyde sit otium, da du bedre kan slappe af og restituere i en stol, som understøtter din krop på den helt perfekte måde. Desuden vil de fleste opdage, at der bruges mere tid i lænestolen, når arbejdslivet er ovre, hvorfor det naturligvis også er vigtigt at have en stol, som er behagelig at sidde i flere timer i streg.

Men derudover kommer otiumstole også ofte med en række funktioner, som du ikke altid kan finde i andre lænestole, og som er specielt designet til at hjælpe dig i din dagligdag. Du kan bl.a. vælge otiumstole med:

•Løftefunktion der hjælper dig, der her svært ved at komme op ad stolen, med nemt at komme på benene igen via en motor, der betjenes med fjernbetjening

•Motorer der nemt kan indstille ryglænet og eventuel fodstøtte via en medfølgende motor, så du altid kan finde en behagelig position at sidde i

•Manuel løftefunktion som ligeledes er designet til at hjælpe dig med hurtigt at komme på benene, men som betjenes via et håndtag på stolens side i stedet for med fjernbetjening

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.