annonce

Gør noget godt for dig selv

Der er kommet mere og mere fokus på vigtigheden i at pleje sig selv.

Alternative behandlinger er populære som aldrig før. Danskerne valfarter til diverse former for behandlinger, efter et øget fokus på generel velvære og sundhed for alvor har markeret sig i det danske land.

Statistikkerne lyver ikke, så hvis du inden for de seneste par år har lagt vejen forbi en alternativ behandler, så er du ikke alene. I 2017 var der nemlig omtrent 1,3 millioner danskere, som fik foretaget en alternativ behandling af den ene eller anden art. Tal, der blot vidner om danskernes interesse og lyst til at opnå sundhed på flere forskellige områder, og interessen er altså stadig støt stigende.

Det er ikke til at sige, hvad der har været kickstartet for den stigende interesse for disse former for behandling, men der er ingen tvivl om, at tallene taler for sig selv - danskerne er vilde med behandlinger, og det er med god grund.

Hvordan virker det?

Selve fokuspunktet for alternativ behandling er, at man ønsker eksempelvis at forebygge sygdom, behandle milde symptomer og sikre en øget velvære. Men der er også god mulighed for at finde den rette behandling til at behandle svære symptomer samt sygdomme, hvor behandlingen kan fungere som supplement til den behandling, som eksempelvis modtages gennem det etablerede sundhedsvæsen.

Der findes flere forskellige former for behandling inden for alternative behandlinger, og de har alle hver deres formål. Et punkt, som netop er med til at øge populariteten, da flere og flere danskere oplever en positiv effekt ved, at de kan få lov til at arbejde med én eller flere konkrete fokusområder på kroppen, hvor de eksempelvis har smerter. Mange har desuden også en stor interesse i at finde ud af, hvordan deres smerter eksempelvis påvirker dem, og her oplever flere ligeledes positiv virkning ved, at de oplever, at behandleren tager dem i hånden hele vejen gennem behandlingen, så de også oplever at være med.

Behandlingen for dig

Hos Forever Enjoy oplever de ligeledes en stigende interesse for deres udbud af behandlinger. Her kommer deres kunder for at opleve deres fokus på velvære, livskvalitet, god balance og mentalt helbred.

Her er især behandlingsformen bars-behandling populær, hvor der er fokus på 32 punkter på hovedet. Berøringen af punkterne gør, at punkterne aktiveres, som derved løsner op for eksempelvis gamle bekymringer, fastlåst negativ energi og tanker, traumer og lignende, der i sidste ende er med til, at man oplever en følelse af at blive sat fri, hvilket munder ud i fornyet energi,overskud og livsglæde.

Disse bekymringer og tanker kan eksempelvis handle om vrede, angst, sorg, drømme, synspunkter, kontrol og meget mere. Bars kan afhjælpe/mindske tankemylder, angst, fobier, lavt selvværd, stresssymptomer, spændinger i kroppen, traumer, “fyldt i hovedet”, symptomer på “bogstav” diagnoser og så videre.

Forever Enjoy udbyder også stillebehandling, der står i skarp kontrast til den hektiske og travle hverdag, som så mange af os danskere oplever på daglig basis. Her er fokus nemlig på, at man skal helt ned i gear, mærke sig selv og finde en indre ro, som kan være svær at nå i dagligdagen. Denne form for behandling er i særdeleshed populær, fordi der netop er mulighed for at opleve et tiltrængt frirum, hvor man kan få lov til at ligge og svæve i ens egen verden.

Der er ingen tvivl om, at det er med god grund, at der er kommet et øget fokus på disse former for behandlinger i dagens Danmark.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.