Business

Du har sikkert hørt om det mange gange; Det famøse karneval i Aalborg, som hvert evigt eneste år tiltrækker tusindvis af gæster fra hele landet.

Virksomhed

Billig Billy

Adresse

Hagensvej 16, 9530 Støvring

E-mail

webshop@billig-billy.dk

Webside

https://billig-billy.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. maj 2019

Guide: Sådan får du det perfekte karneval i Aalborg

Skal du med til karnevallet for første gang, kan det på det varmeste anbefales, at du læser med i denne guide, hvor du vil modtage en række gode råd til, hvad du kan gøre for at få det maksimale ud af din oplevelse. Her kan være tale om alt fra diverse praktiske råd til kostumer til Aalborg Karneval.

Udklædning

Som du temmelig sikkert er klar over, er kostumet noget af det mest centrale, når der bliver snakket karneval. Det er derfor også vigtigt, at du går op i dit kostume, så du får det så sjovt som overhovedet muligt. Det kan måske virke en anelse plat, men hvis du gør meget ud af dit kostume, vil du med garanti også føle, at du får en sjovere dag.

En god ide kan være, at du går sammen med dine venner, og at I i fællesskab får skabt et fælles kostume. Dette virker typisk meget sjovere, da I vil have noget fælles at grine ad i løbet af dagen. Vælger I at lave kostumet selv, vil I også opleve, at I får en masse sjove timer ud af, at I laver det sammen op til karnevallet.

Hælder I mere til, at I køber et kostume, kan dette også gøres mange steder. Et af stederne hvor det er muligt at købe et kostume, er hos Billig Billy, hvor du kan finde alt inden for udklædning til en fornuftig mønt.

Husk fornuften

Som skrevet er karnevallet i Aalborg altså en begivenhed, som tiltrækker et hav af mennesker. Dette betyder i høj grad, at du skal være varsom og passe på dig selv og dine medmennesker. Først og fremmest skal du passe på sikkerheden. Man ser typisk, at karnevallet bliver afholdt under meget høje temperaturer, hvilket blandt andet øger risikoen for at dehydrere. I den forbindelse er det meget vigtigt, at du sørger for, at der bliver drukket nok vand i løbet af dagen, så du sikrer dig mod netop dehydrering.

Udover det sikkerhedsmæssige bør du være ekstra opmærksom på tyveri og lignende, da et sådan karneval helt sikkert er guf for en listig tyv. Derfor er det vigtigste råd i denne forbindelse, at du ikke medbringer værdigenstande, som du ikke har råd til at miste. Det kan selvfølgelig være klogt, at du har mobil og pung på dig, men sørg ellers for, at du tager tøj og ekstra tilbehør med, som du i værste tilfælde godt kan undvære.

Vælger du at lytte til de ovenstående råd, vil du med garanti få et fantastisk karneval, som du sent vil glemme. Det vil altså med andre ord sige, at du ikke kan gå helt galt i byen, hvis du har styr på kostumet, og hvis du passer godt på dig selv samt menneskerne omkring dig. God fornøjelse.

Nyheder udvalgt til dig