annonce

Guide: Sådan vælger du menuen, når du skal bestille mad ud af huse

Det kan være en kæmpe fordel, at foretage en bestilling på mad ud af huset, når du skal holde fødselsdag, julefrokost eller mortensaften for en større forsamling.

Du slipper for at stå og koge over gryderne dagen lang, og kan dermed fokusere på at glæde dig til en dejlig begivenhed.

Denne artikel giver dig et indblik i menuer, du kan vælge, når du ønsker at bestille mad ud af huset. Du får et indblik i menuer, der som regel falder i god smag, uanset hvem du inviterer indenfor.

Hvilke gæster skal du have til bords?

Når du skal vælge en menu på vegne af dine gæster, bør du nøje overveje, hvem det er, du skal have til bords. Har nogle af dine gæster allergi eller intolerance? Er de kræsne? Og hvordan har de det med retter, der indeholder hvidløg eller chili?

De menuer, som enhver gæst som regel kan både tåle og lide, er de helt klassiske og velkendte menuer. Er du i tvivl om, hvilke menuer, der menes? Så kommer her et uddrag.

De klassiske menuer

Du går sjældent galt i byen med menuer såsom:

Gammeldags oksesteg, serveret med kartofler, sovs, bønner i bacon, glaseret perleløg samt waldorfsalat.

Flæskesteg med almindelige kartofler, brune kartofler, sovs, rødkål, chips, sødt og surt.

Rosastegt oksefilet, serveret med bagte kartofler, pastasalat, broccolisalat og flutes.

Ved en større forsamling kan du også lave en bestilling på helstegt grillgris, som får mundvandet til at løbe når

Den eksotiske menu

Har du inviteret familien til fødselsdag, og søger du en sjov og lettere eksotisk menu, der falder i de flestes smag? En tapas planke vækker interesse hos langt de fleste, da man selv vælger og bygger sine små retter på tallerkenen. Sådan en tapas planke kan bestå af:

- Flere forskellige slags oste

- Pesto

- Oliven

- Forskellige slags kød, eksempelvis seranoskine og spansk chorizo

- Brød og smør

Bestil mad ud af huset til din næste begivenhed

Den lækre, nemme og overskuelige løsning med mad ud af huset er kun et opkald væk, og du har mulighed for at vælge nøjagtig den menu, der passer til dit næste selskab. Du kan eksempelvis bestille mad ud af huset i Frederikshavn hos Slagteren Suensonsvej, som også har mulighed for at levere maden mod et mindre gebyr, som aftales på forhånd.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.