annonce

Guide til en børneferie fuld af oplevelser i Skagen

Leder du efter et ferieområde i Danmark, hvor dine børn har mulighed for at få et væld af oplevelser? Så er Skagen utvivlsomt stedet for dig og din familie.

Her får du en guide over hvilke unikke oplevelser der blandt andre venter jer i Skagen på børneferie.

Unikke rammer for at opleve dyrelivet

I Skagen kan dine børn opleve dyrelivet i unikke omgivelser. Kun en kort køretur sydpå fra Skagen ligger ørnereservatet Eagleworld, hvor dine børn kan opleve de majestætiske falke og ørne i al deres forunderlige pragt.

Overvær den smukke flyvekunst og de store rovfugles jagtteknikker i kontrollerede forhold under Eagleworlds fantastiske shows, hvor dine børn kan beundre ørnene og lære om deres biologi og kulturarv.

Farm Fun

Endnu en kort køretur sydpå kræves, hvis du sammen med børnene skal opleve dyrelivet i et hyggeligt naturområde. Hos Farm Fun kan du opleve mere end 500 dyre- og fuglearter helt tæt på, hvor børnene også har mulighed for at kæle for de fleste eller fodre dem med Farm Funs eget foder.

Farm Fun har de perfekte rammer til en hel dags udflugt med hoppepuder, boldbaner, gynger, halmhus med svævebane og meget mere. Derudover er der mulighed for at leje en gasgrill, så der kan holdes en lille pause med mad og kolde drikke mellem de mange oplevelser. Du kan se hvordan deres åbningstider passer i din ferie på hjemmesiden.

Bamsetræf for alle aldre

I Skagens centrum finder du en lille perle for både børn og som voksne, som kun kan opleves på toppen af Danmark. Skagens Bamsemuseum har skabt rammerne for en helt særlig oplevelse der oser af eventyr og nostalgi, som det eneste museum af sin art i Skandinavien.

Museet fortæller historier med bamser, og de mange montre indeholder alle unikke bamseverdener med små detaljer skabt af anerkendte kunstnere. Tag dine børn med ind i en magisk verden, hvor selv du kan blive henrykt over kunstnernes kreativitet, og måske endda få et nostalgisk tilbageblik til din egen barndom.

Hop i vandet med hele familien

Går turen ikke til de varme lande med vandbassiner og sol denne sommer, behøver poolen ikke at fjernes helt fra ferieoplevelsen. I Skagens smukke omgivelser finder du Skagens Strands Badeland, som kan benyttes af de små såvel som de voksne. Med en vandrutsjebane, vandkanoner, grotter, dampbade og sauna er der rig mulighed for at hele familien kan nyde en dejlig dag her.

Hjernen skal holdes i gang, og det kan gøres med gåder

For de lidt ældre børn og de voksne er der en mere udfordrende, og sjov aktivitet, hvor hele familien kan finde den indre Sherlock Holmes frem. Hos Escape Skagen kan du udfordre dig selv og familien i deres Escape Room, hvor I sammen skal løse gåder og finde ledetråde for at gennemføre spillet.

Derudover er der mulighed for at opleve Skagen by i den udendørs aktivitet, City Game. En sjov og spændende aktivitet der tager dig gennem bylivet med GPS, hvor der undervejs skal løses gåder, der kan hjælpe dig til at vinde spillet.

Giv børnene en helt unik ferieoplevelse i Skagen, der også gør deres voksne glade!

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.