Business

I de seneste år er der løbende blevet lanceret forskellige trådløse opladere

Virksomhed

My-phoneshop.dk

Adresse

Vallensbækvej 22A, 2605 Brøndby

Telefon

+45 88 20 27 00

E-mail

kontakt@my-phoneshop.dk

Webside

https://www.my-phoneshop.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. okt 2018

Guide til trådløse opladere

Trådløs opladning af smartphones er designet til at gøre livet nemmere for os – man kan bare lægge telefonen fra sig på en opladerplade, og så lader den op, imens man ikke bruger den. Man samler den bare op fra pladen, når man skal bruge den, og så stopper den med at lade. Det er en nem løsning, da der ikke er noget bøvl og besvær med kabler samt ledninger, og man kan nemmere lade telefonen op i løbet af dagen.

Trådløse opladere fungerer ved hjælp af en magnetisk induktion, som gør, at den kan lade op uden ledninger. Dog er trådløse opladere ikke helt trådløse, da selve opladerpladen skal have adgang til et strømstik. Trådløse opladere er smarte, fordi teknologien på sigt kan overføres til stort set alle overflader og enheder. Man kan altså i fremtiden forestille sig, at bilproducenterne tilbyder trådløs opladningen i bilen.Det samme gælder for lufthavne, hoteller, restauranter, offentlig transport. Der vil også komme møbler med trådløs opladning indbygget, så man kan lade telefonen op ved at ligge den op skrivebordet på arbejdet eller spisebordet derhjemme. Det kan dog være skadelig for telefonens batteri at lade den ligge fast på en opladningsplade, hvilket bør være med i overvejelserne, når disse trådløse opladningsløsninger skal udvikles.

3 gode trådløse opladere

Cellys trådløse oplader QI Universal understøtter, som navnet indikerer, QI standarden, som er den mest udbredte teknologi til trådløs opladning. QI er også den standard, der bruges i telefoner med trådløs opladning – dermed kan man bruge denne oplader til alle telefoner, som kan oplade trådløst, eksempelvis iPhone, Samsung eller LG. Prisen for denne trådløse oplader er ca. 299 kr.

Belkin har lavet forskellige trådløse opladerplader, en af disse med navnet QI Wireless Charging Pad. Den kan ligesom Celly oplade alle QI-kompatible smartphones. Denne opladerplade kan nemt være i lommen eller tasken, takket være dens kompakte og rejsevenlige design. Overfladen på QI Wireless opladerpladen er blød, så din telefon ligger på en sikker pude, mens den oplader. Pladens højfriktionsmateriale sørger for at holde telefonen på plads, og forhindrer den i at glide af pladen. Prisen for denne oplader er ca. 249 kr.

Samsung har også lavet et hav af trådløse opladere. Hver gang Samsung præsenterer en ny model, bliver der samtidig lanceret en ny trådløs opladerr, som passer til. En af disse er deres EP-PG950BB oplader, der er fremstillet til Samsung Galaxy S8 og S9-modellerne, men som også kan bruges til alle QI-kompatible telefoner. Denne oplader har Samsung Fast Charge teknologi, der giver op til 1,4 gange hurtigere opladning, end en oplader uden denne teknologi. For telefoner der understøtter Samsung Fast Charge betyder det faktisk, at den kan oplade telefonen fra 0-50% på 50 minutter. En anden ting, der adskiller denne Samsung trådløse oplader fra andre, er, at man her selv kan vælge, om man vil lade telefonen stående eller liggende. Det betyder altså, at man selv kan ligge opladeren ned i vandret eller rejse den op i lodret position – det er en smart funktion, hvis nu man skal tjekke noget på telefonen, mens den oplader. For at få den fulde glæde af opladeren, skal man dog bruge 2A oplader med USB-C kabel. Prisen for denne oplader er ca. 375 kr.

Nyheder udvalgt til dig