annonce

Har dit barn udfordringer med at følge med i skolen? Her kan du finde gode tips til, hvordan du kan hjælpe

Det er helt normalt at have svært ved at følge med i skolen, specielt i en tid med store forandringer, og nye læringsformer.

Det kan derfor være svært for dit barn at forblive motiveret for at gå i skole. Men hvad kan du gøre for at hjælpe? De fleste forældre kender godt til problemet, at hjertens gerne ville hjælpe med matematik eller dansk, men hjælpen ender med et frustreret barn, som stadig ikke forstår det. Det kan også være, at dit barn snart skal til eksamenen, og du kan mærke, at dette stresser dem. Her, kan du heldigvis finde gode tips til, hvordan du bedst kan hjælpe med dit barns læring.

Få hjælp fra en certificerede underviser

Det kan være svært at hjælpe med ens barns matematik aflevering, hvis matematik aldrig var ens stærke side. Derfor er der heldigvis masser af fantastisk hjælp at hente igennem privatundervisning med GoTutor . GoTutor tilbyder nemlig lektiehjælp, privatundervisning og meget mere. Ved GoTutor bliver undervisningsforløbet tilpasset dit barns individuelle behov og udfordringer, så dit barn kommer til at få mest ud af undervisningen. Med en privat underviser, som er sikker på sit fagområde, er dit barn godt på vej mod en bedre og mere overskuelig skolegang. Hvis dit barn er presset over kommende eksamener, og ikke ved hvor han eller hun skal starte, så er der også hjælp at hente til eksamenslæsning i alle fag. Her bliver der igen taget hensyn til dit barns behov og udfordringer, sådan at hans eller hendes bekymringer angående eksamen kan falde til ro.

Luft bøgerne ude i det blå

Hvis dit barn har svært ved at holde koncentrationen, når du hjælper med at læse lektier, så kan det gøre stor gavn at kombinere lektierne med fysisk aktivitet. Uanset om det er tabeller, grammatiske huskeregler, historiske begivenheder eller noget helt andet, det gør nemlig indlæringen meget sjovere, og samtidig vil du også opleve, at dit barns koncentrationsevne vil blive højere. Dit barns indlæring kan derfor blive mere effektivt, når fysisk aktivitet bliver en integreret del af det at lave lektier. En god måde at gøre det boglige arbejde mere aktivt på, er ved at lave orienteringsløb. Dette er både sjovt, fordi man underholdes mellem opgaverne, og samtidig bliver man også trænet i at læse og forstå kort. Alt du behøver at gøre er at tage opgaver fra skolebøgerne, eller de opgaver, dit barn har fået til opgave at lave, skrive disse ned på et papir og hænge dem op rundt omkring udenfor. Det er sjov indlæring, som alle kan være med til.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;