annonce

Har du brug for akut vejhjælp?

Står du i en situation, hvor din bil pludselig er stoppet og ikke vil starte igen? Med SOS Dansk Autohjælp kan du både få rådgivning til at overkomme situationerne og akut hjælp. Du kan altså trygt læne dig tilbage og opsøge hjælp, hvis uheldet pludselig skulle være ude.

Hos SOS Dansk Autohjælp har vi 35 stationer og 450 reddere landet over, som står klar til at køre ud for at hjælpe din bil med at komme i gang igen, hvis den går i stå.

Hvis du ikke har travlt i situationen, kan du nemt benytte dig af vores instrukser på vores hjemmeside. Her har vi gjort det let for dig at finde ud af, hvad du skal gøre i de forskellige situationer.

Vi har nemlig mange års erfaring med vejhjælp. Det har gjort os i stand til at indtænke alle tænkelige scenarier for dig, når du er ude i trafikken. Til hvert enkelt scenarie står der beskrevet, hvad du kan gøre, hvis du havner i det. Der er nemlig også mange situationer, hvor du vil være i stand til at ordne arbejdet selv.

Men der vil selvfølgelig også være gange, hvor du vil have brug for akut vejhjælp. Når disse situationer opstår, skal du blot tage fat i din telefon og ringe til SOS Dansk Autohjælp eller nemt bestille vejhjælpen via vores APP. Den gennemsnitlige ventetid på vejen er 40 minutter, fra du har bestilt vejhjælp, til at vi er fremme ved nedbruddet.

Få akut vejhjælp uden abonnement

Der er et hav af kedelige situationer, der kan opstå, når du befinder dig ude i trafikken. Du kan desværre ikke forsikre dig imod uheldene, men du kan forberede dig på, hvad du skal gøre, hvis du skulle blive udsat for et.

Hos SOS Dansk Autohjælp tilbyder vi dig akut hjælp i en lang række forskellige situationer. Intet er for stort eller for småt til akut hjælp hos os. Derfor skal du ikke tøve med at ringe til os, hvis din bil ikke vil starte eller at den er holdt op med at køre midt på vejen. Det samme gør sig gældende, hvis dækket er punkteret eller hvis du bare ikke kan vente og skal videre med det samme.

Derudover får du altid vores service til en fast og lav pris, når du benytter dig af vores akutte vejhjælp uden abonnement.

Du kan blandt andet få hjælp til:

•Dækskifte

•Døroplukning

•Dødt batteri

•Start af bil

•Bugsering af bil

Vi er altid tæt på dig

Hos SOS Dansk Autohjælp er det vigtigt for os at være tæt på dig, når du får brug for akut vejhjælp. Derfor er vi landsdækkende og disponere vores reddere intelligent, så du oplever at vi er hurtigt fremme, uanset hvor du bryder ned.

Derudover sidder vi klar ved telefonen 24/7. Det betyder, at vi er tilgængelige for dig hele døgnet rundt, alle årets dage.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.