annonce

Har du et barn der har behov for ekstra støtte

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi lever i et samfund, hvor der til tider kan komme et stort pres på især børn og unge mennesker.

Det er noget, der sker fra de andre, vi omgiver os med, men også de forventninger, der er til hver især af os. Og kan vi ikke altid leve op til dem, eller føler vi, at vi ikke lever op til dem, kan det føre til en endnu større pres, hvor ikke fornemmer, at vi er tilstrækkelige.

Det kan føre til diverse problemer i hverdagen, hvorfor der for eksempel ses flere utilpassede unge, der har svært ved at finde deres eget ståsted i hverdagen.

NBU er et opholdssted i Nordjylland for unge, børn og voksne

Er det noget, som du kan nikke genkendende til blandt andet fra dit eget barn? Så er der heldigvis hjælp at hente. Du skal bare tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med et opholdssted for unge som for eksempel NBU. Her er der tale om Nordjysk Børne-Ungecenter, og som navnet antyder, er der således hjælp at hente for både børn og unge – dog er der også plads til voksne, hvis der skulle være brug for yderligere støtte helt ind i det voksne liv.

Det handler om at skabe et hjemligt og hyggeligt miljø

Hos NBU og de forskellige opholdssteder og bosteder herunder er der fokus på at give den støtte og den omsorg, som både børn, voksne og unge kan have behov for i deres liv. Det er noget, der altid sker i et gensidigt samarbejde med forældre, således der altid er åbenhed og fokus på inddragelse – sådan er der nemlig størst mulighed for at lykkes.

Alt foregår i samarbejde med uddannede og kompetente medarbejdere samt rådgivere og konsulenter i et hjemligt og hyggeligt miljø, hvor der er plads til masser af smil og stor trivsel.

Et miljø hvor alle bliver hørt og set og ingen føler sig uden for

Dog er især struktur, medbestemmelse, tydelighed og forudsigelighed også vigtige fokuspunkter hos NBU. Derfor foregår alt med en nysgerrighed, en troværdighed og en ordentlig daglig praksis, som alle kan være med på. Det handler nemlig om at værne om et anerkendende, ressourcefokuseret, inkluderende, motiverende og ikke mindst relationsorienteret miljø, hvor alle børn, unge og voksne vil føle sig godt tilpasse og mødte af den ekstra omsorg, som de kan have behov for i hverdagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;